TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Ejak 20.06.2011 19:07

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Pewnie będzie kosztować więcej tylko teraz tak mówią, a później zmienią zdanie. Niech zrobią schronisko.

Searle 21.06.2011 07:42

Ja i tak mam ten ich sklep gdzieś, skoro będzie tam można kupić tylko akcesoria dla zwierzaków.

anie_1981 21.06.2011 09:05

W sumie... W wywiadzie powiedziano, że te akcesoria dla zwierząt można też dostać inaczej, nie tylko w sklepie, więc myślę, że to będzie tylko taki "gadżet". A poza tym, od czego jest buydebug....

Beatrice 21.06.2011 09:55

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1407466)
A poza tym, od czego jest buydebug....

Myślisz, że będzie to wszystko w buydebug ? :/
Bardzo bym chciała, ale wątpię w to ;)

muffindance 21.06.2011 09:56

alez ja jestem wsciekla na te edycje limitowana :(( po co im to? pewnie kiedys powstanie jakis mod na posiadanie sklepu zoologicznego bez edycji limitowanej... bez sensu, zeby dla kilku obiektow wydawac lepsza wersje dodatku :) ale watpie, zeby to wszystko znalazlo sie buydebug... bo to tez byloby bez sensu. xD
ale ja chyba zdecyduje sie na ta limitowana.

anie_1981 21.06.2011 10:16

Ojej, tutaj nie chodzi o sklep. Sklep pewnie będzie miał jakieś nowe okno, czy ladę, ale tutaj najważniejsza jest specjalna kasa fiskalna, to jej nie ma oryginalnie w grze i to ją (głównie) będą zawierać gadżety z edycji limitowanej. Mi chodziło o coś innego. W sklepie można kupować gadżety dla zwierząt, no np gumową kość. Facet w wywiadzie powiedział, że sklep nie jest jedyną dostępną w grze formą zdobycia takiej "kości". Więc może da się ją zdobyć z kodem buydebug, a wtedy sklep nie jest do niczego potrzebny....

Maszka 21.06.2011 10:52

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1407482)
alez ja jestem wsciekla na te edycje limitowana :(( po co im to? pewnie kiedys powstanie jakis mod na posiadanie sklepu zoologicznego bez edycji limitowanej... bez sensu, zeby dla kilku obiektow wydawac lepsza wersje dodatku :) ale watpie, zeby to wszystko znalazlo sie buydebug... bo to tez byloby bez sensu. xD
ale ja chyba zdecyduje sie na ta limitowana.

Też wątpie że to będzie w BuyDebug ale gdyby było to by było fajnie :) . Ja też chyba kupię tą całą Limitowaną. Przecież tam jest zoologiczny z ... KASĄ ! :D I będzie fajnie :D ;)

anie_1981 21.06.2011 11:13

Mnie by urządzała sama kasa...

Beatrice 21.06.2011 11:51

Tylko kupienie takiej to nie lada wyzwanie niestety :/

Karel13 21.06.2011 11:55

A nie lepiej po prostu kupić edycję kolekcjonerską, zamiast się męczyć narzekaniem na to, że nie ma kasy fiskalnej w podstawowym dodatku?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56.