TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Mroczny Pan Skromności 05.08.2013 13:33

Odp: Forumowa Mafia

Poza grą: Nyśka, ja już z Tobą nie mieszkam :P
nie chce mi się szukać postu, ale zostawiłem wiadomość, że odchodzę ;)

Lubie 05.08.2013 13:41

Gdy bylem niedaleko stolowki zadzwonil moj telefon. Znow bylem potrzebny.

"Roiu , nie moge teraz przyjsc, przepraszam. Bede kolo 18." wyslalem iwrocilem sie do domu

Diana 05.08.2013 14:10

Chodzę już dlugo, ale nikogo nie spotkałam. Gdzie oni się podziali?
Pospaceruję jeszcze trochę. Pojdę pod Centrum Dowodzenia, Donowi już raz udało się tam znaleźć jakieś karteczki...

Rainbow 05.08.2013 14:31

tak sobie myślę, ze w sumie... MPS nie moze być w mafii, za bardzo by się wybijał tym usprawiedliwianiem sie, ze jest niewinny. to chyba bardziej jest ktoś, kto ze wszystkimi rozmawia i próbuje się wtopić w tłum.

Charionette 05.08.2013 15:56

- Ja zostaję przy swoim, dla mnie to Kenny jest z Wraith. Co do Chrupka...póki co nie mam zdania na ten temat, moja lampka ostrzegawcza się włączyła. Czekam na wieczorne spotkanie

Mroczny Pan Skromności 05.08.2013 16:07

Czekam i czekam... Ale nikt po mnie nie przychodzi. Zapewne czekają do wieczora, albo nie mogą mnie znaleźć. Tak, jasne. Przecież to Wraith, oni znajdą każdego.
Przez noc myślałem o wszystkich moich wcześniejszy podejrzanych. Rozszarpałem obie kartki, które napisałem i zabrałem się za tworzenie nowej listy w nadziei, że to Nos ją odnajdzie.
Co do Lubiego... Miałem czas na przemyślenia. Podejrzane jest nie to, że spiskuje przeciwko mnie, lecz to, w jaki sposób to robi. Nigdy nie mówi do swoich "chrupek to Wraith", albo "to morderca". Mówi raczej: "musimy go zabić", "należy go wyeliminować", "trzeba wspólnie zlikwidować chrupka". Swoje przemyślenia zapisałem na nowej kartce, a pod nimi umieściłem nową listę.
"Lubie - 95%
Kenny, Diana - 85%
Motyka, Ladrón - 60%
Luflee, Restless - 50%
Niewinni: roia, Morgana, Nostradamus, Charionette"
Ponownie zrobiłem dwie kopie i umieściłem je w pobliżu, aby zostały odnalezione podczas przeszukiwania okolicy.

redmoon 05.08.2013 17:23

Siedziałem na tarasie widokowym i myślałem. Nagle wiatr przywiał pod moje nogi kartkę. Były na niej czyjeś przemyślenia i przewidywania, kto zginie następny. Najprawdopodobniej napisał ją Chrupek. I wtedy zauważyłem, że wszyscy, których Chrupencjusz podejrzewał i którzy jak dotąd zginęli, byli niewinni. To wskazywało na to, że jest w mafii - jako swych "podejrzanych" wybrał osoby niewinne, by nie podpaść innym mafiosom.....

Kenny McCormick 05.08.2013 17:33

ładnie to tak oskarżać? czekajcie grzecznie a wasze oskarżenia zostaną "wynagrodzone".

Diana 05.08.2013 18:04

Na Atlantydzie zrobiło się pusto jak nigdy. Z resztą tyle osób zmarło. Reszta pewnie ukrywa się w domu.
Nie spotkałam naprawdę nikogo! Z nudów obeszłam prawie całą Atlantydę. Wszędzie pustka.
Mijałam laboratorium, ale bałam się tam wchodzić. Gdybym z kimś była to pewnie bym weszła. Sama nawet nie próbowałam.

Morgana 05.08.2013 18:13

w grze pozostalo 16 osob teraz... niemalze pewne jak dla mnie jest to, ze mafiosem jest ktos z aktywnie wypowiadajacych sie userow, a nie tylko tych co siedza cicho, choc na nich tez kieruje swoje podejrzenia. tak jak mowilam, mps to nie wiem czy to jest rzeczywiscie dobry trop... ale to tez nigdy nie wiadomo, moze byc. aczkolwiek teraz sie juz kazdemu trzeba przygladac.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:14.