![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Potrzebuje pomocy nie wiem czy dobrze trafiłem.
A więc do rzeczy chcę wprowadzić rodzinę do innego miasta wszystko pięknie ładnie postawiłem dom włożyłem rodzinę ale to mogło by się ładować w nieskończoność. Tak samo jest jak zrobię to przez edycję miasta. Nie wiem co mam zrobić. Nie chcę reinstalki gry a ta sytuacja jest wkurzająca Pomocy :|:| |
Być może masz za malo ram albo jakiś inny program działajacy w tle blokuje ram i komp sie gotuje
|
Cytat:
W tle wszystko wyłączyłem: anty,i różne programy Już wcześniej tak się działo ale tylko w Sunset valley teraz w każdym mieście :redface::redface: |
A może w ostatnim czasie naładowałeś różnych dodatków z internetu i one zamulają grę? a procesor jaki masz?
czy ktoś może mi pomóc z moim problemem? |
Cytat:
teraz piszę z lapka tam nie mam w ogóle netu A co do twojego problemu to może jakiś mod z miastem się psztyka |
Hej, jak używać kamienia filozoficznego i jak zrobić żeby sim miał okulary przeciwsłoneczne?
|
co do drugiego to przecież okulary przeciwsłoneczne są w akcesoriach.
|
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Cześć wszystkim, mam pytanie dotyczące póz.
A więc: ściągnęłam ten cały PosePlayer, zgodnie z instrukcjami dałam też pozy do odpowiedniego folderu. Jednak, gdy wchodzę na grę i ustawiam PosePlayer, włączam tryb życia, mogę jedynie go przemieszczać, po jakichkolwiek opcjach ani śladu... Czy wiecie może, w czym jest problem? A może robię coś źle? |
dodajesz dodatki z internetu przez
dokumenty>EA>The Sims 3>Mods czy Program Files>EA>The Sims 3>Mods? |
Cytat:
ale jeśli pose player jest w grze, to zrobiłaś wszystko dobrze, ale ściągnęłaś nieaktualną wersję |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:07. |