TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Spectrum 21.06.2011 12:52

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

@Karel13
Ja kupię, ale inni nie mogą sobie pozwolic na edycje kolekcjonerską
No cóż, naciągają nas ci tworcy simów ;)

Maszka 21.06.2011 13:02

W ogóle po gó**o robią Limitowaną jeśli tam będzie tylko kasa [lub jeszcze coś ale baardzo mało tego innego czegoś]. Nie lepiej w 'zwykłych' Zwierzakach umieścić wszystko? Bo teraz większość będzie Limitowaną kupować, a 'zwykłych' Zwierzaków prawie, że nikt nie kupi. Głupio to EA wymyśliło z ta Limito >:(

miłośniczka zwierząt 21.06.2011 13:18

tak też tak uważam że głupio to wymyślili no i to jest niesprawiedliwe ale, cóż To świadczy tylko o jednym że im zależy na kasie.

Karel13 21.06.2011 14:24

Einarr, Ci co nie mogą mieć edycji kolekcjonerskiej, nie mogą mieć również podstawowej wersji dodatku, ponieważ one kosztują tyle samo.

TheSims3Fan 21.06.2011 14:46

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1407539)
Einarr, Ci co nie mogą mieć edycji kolekcjonerskiej, nie mogą mieć również podstawowej wersji dodatku, ponieważ one kosztują tyle samo.

Ale nie wszędzie będzie można to kupić :D

Karel13 21.06.2011 15:11

Na szczęście mamy piękny i cudowny ynternet...
Przyznajcie, w dzisiejszych czasach trudno natrafić na rodzinę, która posiada komputer bez internetu.

anie_1981 21.06.2011 15:29

Czy ja wiem, czy ciężko. Ja mam internet może od dwóch czy trzech lat, ale wcześniej nie miałam, bo na moim osiedlu się po prostu nie dało. Męczyłam się jakiś czas z radiówką, masakra, w kółko się rozłączało. Teraz mam neo 6mb bo zrobili jakąś wymianę kabli czy coś.

A wracając do tematu, to mi tam w sumie kolekcjonerska edycja niepotrzebna. Zobaczę czy trudno jest dostać akcesoria dla zwierząt bez tej kasy fiskalnej i najwyżej kupię to coś w Store. No bo podobno ma być też w Store ten zestaw, który dodają do kolekcjonerskiej.

Karel13 21.06.2011 15:35

Ale skoro edycja limitowana ma kosztować tyle co zwykły dodatek, to po jakiego grzyba wydawać pieniądze na store'owe przedmioty?

Anie, 2-3 lata temu, a teraz już jest o wiele łatwiej mieć internet.

anie_1981 21.06.2011 15:59

Ja nie mam takiego super dostępu do sklepów, jak ludzie z dużych miast, więc mogę mieć utrudnienia z dostaniem edycji limitowanej. Jeśli chodzi o zakupy przez internet, to kupuję tylko na Allegro. No i to tylko gra, więc zasugeruję się głównie ceną ;)

Karel13 21.06.2011 16:00

No to mówię, po co masz wydawać pieniądze na SimPoints (chyba, że masz te darmowe) skoro możesz mieć te przedmioty od razu, bez dodatkowych wydatków?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:52.