TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Akselandra 01.09.2004 19:34

Ja ma dobry sposób na muchomory. Kupujesz stragan hokusów firmy MagoCo, przed tym stawiasz ze 2 rzędy krzesełek-muchomorków (po 3,4 w każdym rzędzie). Zapraszasz ludzi na impre, dajesz im coś do żarcia, a później jedna osoba robi sztuczki a reszta siedzi i się gapi. Mi raz udało się po jednej całodniowej imprezie zebrać ponad 20 muchomorów.

Lillian 01.09.2004 19:36

Heh.Dobry pomysł.Choć ja mam księgę co to składniki daje i teraz to wogóle się nie staram.Ja chcę tylko NOWE ZAKLĘCIA!!!!!

Megi 02.09.2004 14:41

Cytat:

Originally posted by mandalka@Sep 1 2004, 07:22 PM
[SIZE=1]Ja na razie mialam fioletowa Pochodnie, Pyrytie (zielonego albo zoltego nie pamietam juz). ja moim smokom puszczam muze na jakas godzine. Tylko potem jak sie wykluja to mam klopoty, bo choc Simowie siedza bez przerwy na tych pieczarkach to muchomory mi nie rosna i musze smoczka smieciami karmic (bleeee :wacko: )[FONT=Times]
nie ma zielonych smokow to byl zolty
Smoka nie karmisz muchomorami on je kwiatki i smiecie
Napewno Ci wyrastaja muchomory musisz uwaznie przeszukiwac dzialke :)

Akselandra 02.09.2004 16:10

Nie można jeść w kółko tego samego, trzeba czasem urozmaicić dietę, nawet dzietę smoków :)

Mariell 04.09.2004 11:44

Na tylnej okładce opakowania Abry jest pokazane, żę dziecko prowadzi smoka na smyczy. Czy ta jest możęliwe? Jak tak to napiszecie jak to zrobić. Pleasss :)

Megi 04.09.2004 15:39

Cytat:

Originally posted by Mariell@Sep 4 2004, 12:44 PM
Na tylnej okładce opakowania Abry jest pokazane, żę dziecko prowadzi smoka na smyczy. Czy ta jest możęliwe? Jak tak to napiszecie jak to zrobić. Pleasss :)
Bylo to tu pisane setki razy....Czytaj troche
Nie nie mozna prowadzic smoka na smyczy...Nie ma ani zielonego smoka ani smyczy -_-

phoenix_girl 04.09.2004 16:00

Fajnie by było! Wyjść na spacerek ze smoczkiem po mieście! Postraszyć ,,mugoli" ;)

Cocaine 04.09.2004 21:10

ja mialam zoltego Pyirtiego czy jak mu tam, ale w dzieciństwie bardzo sie nim opiekowalam, ale nie wiedzialam czym go karmić.......muchomorami i smiećkami i kwiatkami? A w jakim katalogu sa to krzeselka/

Ira 04.09.2004 21:14

Mi ta to kwiaty zjada! No i to tak, która kołyasłam aż padła mi simka ze zmęczenia, a ta teraz, ani leż, ani łusek, ani szacunku do mojego ogrodu. Pomimo, że karmie ja smakołykami, daje zabawki , głaszczę, wyczesuje, łaskotam, oddaje jej tez muchmury. Pochonia na to wyszystko się wypina i żer mi kwiatki! Hamstwo!!!

Aragornek 05.09.2004 07:44

Cytat:

Originally posted by Akselandra@Aug 24 2004, 02:26 PM
Zielonego?? ale chyba z neta, bo W GRZE NIE MA ZIELONYCH SMOKÓW !!
Przepis na żółtego smoka to niańczyć go od 6 do 13 razy. Hej Apple spróbuj go poniańczyć z 10 razy i puść muzy i nie tykaj go więcej.

pewnie że z neta jest jeszcze brązowy i biało-czerwony :P :P niewymyśliłem tego bo sam je mam ale strony nie pamiętam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33.