![]() |
Ja ma dobry sposób na muchomory. Kupujesz stragan hokusów firmy MagoCo, przed tym stawiasz ze 2 rzędy krzesełek-muchomorków (po 3,4 w każdym rzędzie). Zapraszasz ludzi na impre, dajesz im coś do żarcia, a później jedna osoba robi sztuczki a reszta siedzi i się gapi. Mi raz udało się po jednej całodniowej imprezie zebrać ponad 20 muchomorów.
|
Heh.Dobry pomysł.Choć ja mam księgę co to składniki daje i teraz to wogóle się nie staram.Ja chcę tylko NOWE ZAKLĘCIA!!!!!
|
Cytat:
Smoka nie karmisz muchomorami on je kwiatki i smiecie Napewno Ci wyrastaja muchomory musisz uwaznie przeszukiwac dzialke :) |
Nie można jeść w kółko tego samego, trzeba czasem urozmaicić dietę, nawet dzietę smoków :)
|
Na tylnej okładce opakowania Abry jest pokazane, żę dziecko prowadzi smoka na smyczy. Czy ta jest możęliwe? Jak tak to napiszecie jak to zrobić. Pleasss :)
|
Cytat:
Nie nie mozna prowadzic smoka na smyczy...Nie ma ani zielonego smoka ani smyczy -_- |
Fajnie by było! Wyjść na spacerek ze smoczkiem po mieście! Postraszyć ,,mugoli" ;)
|
ja mialam zoltego Pyirtiego czy jak mu tam, ale w dzieciństwie bardzo sie nim opiekowalam, ale nie wiedzialam czym go karmić.......muchomorami i smiećkami i kwiatkami? A w jakim katalogu sa to krzeselka/
|
Mi ta
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33. |