TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Björk 14.11.2011 15:54

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Aby zamknąć temat; w ciągu najbliższej przyszłości (pewnie kolejne 5 lat) na forum nie są planowane żadne zmiany techniczne ani od strony wizualnej (czytajcie: nowego loga też nie będzie).

Aczkolwiek, bardzo proszę o zwracanie uwagi mimo wszystko na różne rzeczy błędnie działające, bo czasami udaje mi się je naprawiać. Tak było z kalendarzem, wymagao to ode mnie poszperania w opcjach, ale w końcu się udało. Natomiast np. forumowego zegara nie mogę zmienić, bo to już leży po stronie serwera.

Kenny McCormick 18.12.2011 18:24

Ja wiem, można zrobić tak aby na stronie użytkownika było również ulubione akcesoria do the sims 2/ do the sims 3

Kenny McCormick 31.12.2011 22:19

Sory że post pod postem, ale chcę aby ten był zauważony...
Powinno być tak że wchodzę videostory --> the sims/ the sims 2/ the sims 3. I tak samo z fotostroy :D

Gio 31.12.2011 22:31

nie ma aż ich tyle, żeby to rozdzielać. to by było bez sensu.

Liv 31.12.2011 23:32

I z technicznego punktu widzenia to nie jest i nie będzie możliwe w najbliższym czasie ;]
Mi już co prawda nic do tego, ale ludzie, piszcie tu o rzeczach, które administracja jest w stanie zrobić typu nie wiem, więcej rang, dodatkowe działy, zmiany w regulaminie, amnestia dla zbanowanych, więcej bombaników, moderacja tematów...
A jeśli nie, to przejrzyjcie kilka stron wstecz i poczytajcie posty moje czy innych ludzi z załogi i dojdziecie do pewnego wniosku :)

A co do samego pomysłu - w sam raz forum jest tak rozdzielone, że to jest bez sensu ;)
O ile dobrze rozumiem, że ma to być coś takiego jak jest np. na MTS w działach z twórczością simową.

Tak ten, post będzie jeszcze ze sto tysięcy razy edytowany xD
@down: dałabym Ci za to warna - ciesz się, że nie mogę :]

Scheiße 01.01.2012 13:00

dałoby się zrobić wersję mobilną, na telefony?

lay 01.01.2012 13:10

Cytat:

Napisał Scheiße (Post 1486613)
dałoby się zrobić wersję mobilną, na telefony?

Przeczytaj raz jeszcze post Liv.

Scheiße 01.01.2012 13:48

Nie ma w nim nic o wersji mobilnej forum.

Liv 01.01.2012 14:03

Nie?
Pierwsze zdanie to odpowiedź.
Cytat:

Napisał ja
Z technicznego punktu widzenia to nie jest i nie będzie możliwe w najbliższym czasie.

Ona jest uniwersalna, można cytować.

@down: skoro było podane, że "post Liv jest odpowiedzią" to tak, jakbyś odpowiedzi nie przeczytał i pytał drugi raz o to samo, co jest równoznaczne ze spamowaniem.

Scheiße 01.01.2012 14:39

Ale to jest odpowiedź do innego pytania, nie do mojego, więc warn byłby niesprawiedliwy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27.