![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Aby zamknąć temat; w ciągu najbliższej przyszłości (pewnie kolejne 5 lat) na forum nie są planowane żadne zmiany techniczne ani od strony wizualnej (czytajcie: nowego loga też nie będzie).
Aczkolwiek, bardzo proszę o zwracanie uwagi mimo wszystko na różne rzeczy błędnie działające, bo czasami udaje mi się je naprawiać. Tak było z kalendarzem, wymagao to ode mnie poszperania w opcjach, ale w końcu się udało. Natomiast np. forumowego zegara nie mogę zmienić, bo to już leży po stronie serwera. |
Ja wiem, można zrobić tak aby na stronie użytkownika było również ulubione akcesoria do the sims 2/ do the sims 3
|
Sory że post pod postem, ale chcę aby ten był zauważony...
Powinno być tak że wchodzę videostory --> the sims/ the sims 2/ the sims 3. I tak samo z fotostroy :D |
nie ma aż ich tyle, żeby to rozdzielać. to by było bez sensu.
|
I z technicznego punktu widzenia to nie jest i nie będzie możliwe w najbliższym czasie ;]
Mi już co prawda nic do tego, ale ludzie, piszcie tu o rzeczach, które administracja jest w stanie zrobić typu nie wiem, więcej rang, dodatkowe działy, zmiany w regulaminie, amnestia dla zbanowanych, więcej bombaników, moderacja tematów... A jeśli nie, to przejrzyjcie kilka stron wstecz i poczytajcie posty moje czy innych ludzi z załogi i dojdziecie do pewnego wniosku :) A co do samego pomysłu - w sam raz forum jest tak rozdzielone, że to jest bez sensu ;) O ile dobrze rozumiem, że ma to być coś takiego jak jest np. na MTS w działach z twórczością simową. Tak ten, post będzie jeszcze ze sto tysięcy razy edytowany xD @down: dałabym Ci za to warna - ciesz się, że nie mogę :] |
dałoby się zrobić wersję mobilną, na telefony?
|
Cytat:
|
Nie ma w nim nic o wersji mobilnej forum.
|
Nie?
Pierwsze zdanie to odpowiedź. Cytat:
@down: skoro było podane, że "post Liv jest odpowiedzią" to tak, jakbyś odpowiedzi nie przeczytał i pytał drugi raz o to samo, co jest równoznaczne ze spamowaniem. |
Ale to jest odpowiedź do innego pytania, nie do mojego, więc warn byłby niesprawiedliwy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27. |