![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
@Track96
W poście musi byś co najmniej sześć wyrazów :) Przeczytaj regulamin strony.Następnym razem pilnuj się :D |
Spoko, będe sie pilnował ( ale Trykuu. nie upomniałeś) regulamin przeczytałem i wiem o tym, ale to był taki mały wyjątek z mojej strony ;)
|
Cytat:
|
To było pytanie do mnie,Björk ..? ^ ^.
Nie chce mi się czytać stu szesnastu stron tego wątku,a więc proszę o odpowiedź :D Co trzeba zrobić,by odblokować inne tańce ? Na razie miałem tylko imprezowy,miłosny(?) i jakieś tam.Powiem,że Nraasem sobie podwyższyłem Taniec ;d |
To jest losowo [?], w sumie, to po co Ci to, sim i tak będzie tak samo tańczył.
|
szukałam i szukałam, ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłam, więc pytam tutaj.
Chce zrobić kilka klubów w Sunset Valley. Nie wiem jak się za to zabrać, w skrzyni jest kilka wieżowców ale chyba tylko mieszkalnych. Czy jest w ogóle możliwość zrobienia klubów w innym mieście? |
Cytat:
Jeżeli znajdziesz coś innego na ten temat to mnie oświeć, bo nie jestem na 100% pewny, :) |
Mam pytanie dotyczące wskrzeszania Simów. Wiem, że trzeba podać duchowi ambrozję - i to go przemieni. Pytanie tylko - jak dołączyć ducha do rodziny - lub zmusić go do zjedzenia tego dania? W internecie wyczytałem, że trzeba czekać na telefon z ośrodka naukowego, ale mimo długiego upływu czasu, nic takiego się nie wydarzyło.
Rodzina mieszka w Bridgeport. Jeśli istnieją mniej legalne sposoby na przywrócenie Sima do świata żywych, proszę - podzielcie się też nimi :) Pozdrawiam. |
A masz nagrobek sima na parceli? Cierpliwości, a zadzwonią - prędzej czy później.
Na pewno są jakieś kody... Spróbuj pokombinować z TestingCheatsEnabled true... |
Nagrobek jest - stoi w ogródku - zaraz koło sadzonek, które - mam nadzieję - okażą się Owocami życia :D
Próbowałem kombinować z tym kodem już w momencie śmierci Sima - ale niestety niczego nie dało się zrobić... Ani z nagrobkiem, ani z Simem, ani ze Żniwiarzem... Zapomniałbym - czy jeśli podam ambrozję duchowi, który obecnie nie należy do rodziny (ponieważ został z niej usunięty przez śmierć), po powrocie do świata żywych będzie mógł dołączyć do rodziny tak, jak wcześniej? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:40. |