![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
ojtamojtam
i to nieprawda, że jeżeli ma go w grze to zrobiła wszystko dobrze jeżeli dodaje dodatki 2 sposobem to będzie go miała, ale nie będzie jej działał - dokładnie tak jak napisała |
no tak, ale najpewniej ściągnęła nieaktualną wersję
|
Mam go w grze, tylko zwyczajnie nie działa :( Może ktoś użyczy link z aktualną wersją ? :D
|
PosePlayer powinien działać w dowolnej wersji, z każdą wersją gry. Jeśli jest w grze, ale nie da się na niego kliknąć, to widać coś masz nie tak... Może wystarczy usunąć cache gry... Sporo graczy bagatelizuje tą czynność, a tymczasem jest niezbędna do prawidłowego działania modów. Możliwe też, że wstawiasz mody starą metodą, a większość nowych modów wymaga jednak nowej metody.
Poczytaj mój poradnik: http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 Jest tam mowa o czyszczeniu cache gry, oraz o takim pliku dll. On podobno już nie jest potrzebny, ale ja i tak go wrzucam do gry. |
Przerabialem ten sam problem z poseplayerem ponad rok temu. W moim przypadku problemem była instalacja plików packages w w folderze z gra, a nie w moich dokumentach. W przypadku emi_smile zapewne jest podobnie :D.
|
Jest, jest, jest! Działa!!! :D
Boże, jestem taka szczęśliwa, nareszcie! Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli, a w szczególności anie_1981. Nie można opisać mojego szczęścia, naprawdę <3 |
Wczoraj zauważyłam nowy problem - klikam na sima i nic się nie dzieje, nie pojawiają się żadne interakcje. Czy ktoś wie, co mogło to spowodować?
|
Czy u Was też jest problem z piętrowymi łóżkami? Simy nie mogą spać na dolnym łóżku, podobno przeszkadza w tym górne łóżko... Niedawno zainstalowałam łatę 1.39, nie wiem jak było na 1.38, ale chyba było dobrze... Mam w jednej rodzinie czwórkę dzieci, więc zrobiłam im pokój z dwoma piętrowymi łóżkami. No i dzieciaki nie mogą spać na dolnych. Może ktoś z Was mógłby to sprawdzić?
|
@anie jutro sprawdze , edytuje posta
|
Już jest OK. Podejrzewam, że zapisanie domu razem z rodziną w bibliotece wywołało taki efekt. Było trochę roboty, żeby to odkręcić, bo okazało się, że zablokowały się fragmenty podłogi, na których stały łóżka. Nie dało się tam nic postawić, ani nawet skasować podłogi w tym miejscu. Pokombinowałam i już jest dobrze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |