![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
@Karel13
Aaa! To kosztuje tyle samo... Jeżeli tak to troszkę bez sensu, że nie dodadzą tej kasy w normalnym dodatku Już nie mogę się doczekać tych zwierzaków! ;) |
Ja tam na pewno kupię. Zwierzaki w simsach to coś, czego mi brakowało.
Teraz świat będzie bardziej...''żywy'' :D |
Ty mnie wciąż nie rozumiesz. Skoro mogę NIE MIEĆ DOSTĘPU do wersji limitowanej, to skąd mam ją wziąć? Czarować nie potrafię... ;) I nie bądź taki zasadniczy... :P
A wracając do tematu, to już się nie mogę doczekać koników... |
Ale mi chodzi o to, że skoro masz dostęp do internetu, to masz i dostęp do edycji limitowanej :P.
Ale skoro nie kupujesz nigdzie poza allegro to już Twój wybór prawda :). |
Aby zdążyć kupić limitowana edycję (bo jest limitowana!) trzeba zamawiać wcześnie za cenę ok. 100 złotych + 10 zł przesyłka.... A gdy będzie premiera można znaleźć okazję tańszych, np. 80 złotych w Realu... Więc nie mów mi, że cena taka sama. Wiadomo, że przed premierowe wszystkie wydania tyle kosztują, ale jednak w tym listopadzie, powiedzmy, będzie już taniej, a dostanie limitowanej wtedy będzie trudne...
|
Masz rację :).
Zapomniałem o tym. Kiedy kupiłem pre-order do podstawy simów, to w dniu premiery okazało się, że niepotrzebnie, bo był do kupienia razem z edycją kolekcjonerską więc może edycję limitowaną zwierzaków też będzie można gdzieś dostać? |
Mnie w ogóle wersja kolekcjonerska nie zainteresowała. Ma inne pudełko, więc odróżniała by się od pozostałych płyt. Wolę mieć wszystko jednakowe.
|
ja chyba zdecyduję się na zakup edycji limitowanej. a w ogóle jest możliwość kupienia tej wersji poza internetem? :)
|
Ona nie będzie miała innego pudełka. Będzie zapakowana w inne, ale po wyciągnięciu będzie taka jak normalne.
|
Ja raczej zostaję przy zwykłej edycji. Jakoś mnie nigdy te limitowane nie ciągnęły. A z cenami bywa różnie. Sami widzicie jakie są cenowe różnice pomiędzy zwykłą edycją w jednym sklepie, a w innym. Niektórzy zapłacili 100 zł. za Pokolenia, inni 80, jeszcze inni jeszcze inaczej. A mi na paru dodatkowych obiektach nie zależy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |