![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
To nie ma sensu. Zabili kogoś kto głosował za ludem. Czy to oznacza że nikt na kogo dziś głosowane było nie jest w mafii? A może to kolejna zmyła?
P.S. my tu z ładnym prezentem a wy chcecie nas zabić! |
Pewnie mnie zabiją za pewność siebie! XD
Don[*] Tej, a może mafia to ci, którzy nie skomentowali miło mojego arcydzieła? Ale no ludzie! Ja się tak trudzę, no z 2 razy to pisałam! No a ile razy wybierałam pędzel/ołówek/whatever to już nie wiem, a mi tu wyskakują, że nas wymordują! Ej no, ale ja tu załatwiłam nam wskazówkę, możemy wytypować charakter pisma. xd |
Nie chcę umierać powoli i boleśnie :( :P
|
Biedny Don :<
Mafio, czemu? Przecież nic nie zrobił... |
Don wspominał coś o Dianie i Privilege z tego, co mi się wydaje. Ja głosowałabym teraz na Dianę, wydaje mi się najbardziej podejrzana.
|
co to ma byc, ja sie pytam!? :O cholera, szkoda. teraz mam wieksze podejrzenia, ze gin jest w mafii, bo przeciez don pisał, że go podejrzewa. i to juz od dłuższego czasu. moje przemyslenia sie potwierdzily... tez typowalam gina wczesniej, ale chcialam poczekac na ruch mafii.
|
Yuki jako jedyna głosowała na Dona. To może być trop.
|
No wybaczcie, ale teraz to ja już pewna jestem co do Diany, głosuję na nią... Don chciał ją ubić i widać jak mu wyszło.
|
zgadzam się z Priv, zauważcie, że Yuki głosowała wczoraj na Morganę a dziś na Dona...
|
Diana, Yuki lub Björk. Nie ma innej opcji.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:58. |