![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
[*]
Ja także mogę się pożegnać, widzę, że nie mam co się tutaj uwywnętrzniać, i tak to, że broniłam Alpha, jest na moją niekorzyść. Szkoda, że mafia sobie grasuje, a wy chcecie wyrzucać mieszkańców, którzy po prostu mówią, co myślą. :) |
Weźcie jak mnie tak oskarżacie to wydaje mi się, że robicie to bo mnie nie lubicie i chcecie żeby mi było przykro :( xDDDDDDDDDDD
|
Dobry wieczor. Troche mnie ominelo widze. Kolejne zabojstwo. To juz trzecia osoba... Ale tez jest jeden sukces - zabicie mafioza. Punkt dla nas, licealisci! Jestesmy skuteczniejsi niz policja!
|
Morgana miała nosa, że dzisiaj umrze.. Musiałaś krakać? :((
|
Biedna Morgana, zawsze umiera na początku. Postawmy znicze na moście
@cheeba - drugie zabójstwo, cudem przeżyłem |
Cytat:
|
Okej. Zaloba po morganie zaloba. Lepiej skupmy sie na szukaniu winnego. Nie mialam udzialu w wyeliminowaniu pierwszego mafioza to moze teraz to jakos naprawie. Kogo podejrzewacie?
|
Coś ta Morgana nie ma farta, w poprzedniej edycji też ją szybko sprzątnęli.[*]
Ja dodam, że zgadzam się z postem Kędzi, sama lepiej bym tego nie opisała. Serio, teraz zaczynam mieć podejrzenia co do Chey. :O |
dlatego dtaralem sie siedziec cicho przed ich glosowaniem. :) podobnie jak kedziorkowata. ale ja sie bardziej wychylam. zycie na krawedzi, jolo :p
|
@Diana - sprzątnęliŚMY
@cheeba - nie wiemy |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:57. |