![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Cytat:
Cytat:
Kup lepszy telefon, na moim forum bardzo ładnie wygląda. Ps. Najlepsze jest to, że w teorii dogranie nowego wyglądu jest możliwe nawet przy waszych uprawnieniach, w praktyce zaś*nie mam pojęcia, czy nie rozwali się tak forum ;]. |
Dla Twojej wiadomości przeczytałem poprzednie posty :) Wszystkie ze strony 115 i 116 :)
Tak, dziękuje wiem że moje pomysły są cudowne. Pomysł nie jest nierealny, wszystko da się zrobić, potrzeba tylko odpowiednich umiejętności ;) |
Cytat:
|
Ja nie mówiłem o nowym wyglądzie, mówiłem o wersji mobilnej.
|
Cytat:
|
Na wszystkich telefonach dotykowych które posiadają system Android po wbiciu w przeglądarkę adresu forum wygląda ono tak samo jak na komputerze. Można sobie powiększyć, pomniejszyć i do woli przeglądać, pisać posty, oglądać obrazki itp.
|
Cytat:
|
Przy rzeczach do pobrania od brojak jest błąd gramayczny/ortograficzny (nieznam się)
|
Cytat:
Bo są rażące. Bjork zjadła literkę (dobra chociaż była? :D) - w sam raz "ó". Trochę razi jej brak, to fakt ;] Co do wielkiego-małego bum... Myślałam, że ostateczny etap zostanie załatwiony za jednym razem, a tu jeszcze jest tyle do zrobienia! No i na Waszym miejscu pomyślałabym nad reklamą na innych stronach/forach, jeśli "odrodzenie" Downloads odniesie sukces. |
A tak się zapytam:
W lutym szykuje się jakieś MTU lub PMSW? Przez 4Ż dawno nie było żadnego innego konkursu :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |