TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Cytryśnia 05.08.2013 19:17

Odp: Forumowa Mafia

-Wiecie... Tak się przyglądam głosowaniom i.... Czy zauważyliscie, że nostradamus i everplastik (ten na końcu listy, nie pamietam nicka) głosują prawie tak samo?

przypadek? Nie sądzę...

redmoon 05.08.2013 19:17

- Najpewniej twój sojusznik. Apocalypsa też mogła maczać palce (@Cherrie)

Diana 05.08.2013 19:18

- Łał, prawie wszyscy typowali Kenny'ego, a to nie on! - przeraziłam się - na kogo głosujemy jutro?

redmoon 05.08.2013 19:19

- Może........ Chrupek ? (@Diana)

Aperlaxive 05.08.2013 19:20

- Chrupek? Ladrón? Everalsting? Mam przeczucie, że przynajmniej jedno z nich jest w to zamieszane. Ale... Mo że tylko mi się tak wydaje..

Cytryśnia 05.08.2013 19:21

- Wiecie... Najprawdopodobniej (jest chyba 1/3 szans) że wśród nas siedzi morderca.

redmoon 05.08.2013 19:22

- To je pewne. (@Resless)
- Nie przesadzaj (@roiá)
Poza grą ;: żeby ogarnąć rozmowę piszmy w nawiasach do kogo się wypowiadamy. Ok ?

Lubie 05.08.2013 19:22

-Nie zauważyliście, że Chrupencjusz zawsze obwinia tych, któży obwiniają jego? Don dobrze wiedział, że Chrupek jest mordercą, umarł. Giną po kolei ci, którzy obwiniają Mrocznego. Zauważcie to w końcu... - powiedziałem wchodząc do stołówki. - Teraz Chrupek ma jeszcze czas, by zabić kolejnego z nas. - Przysiadł się do znajomych. - Zagłosował na kennyego tylko dlatego, bo był równie podejżany co on, więc próbował przebić głosy na siebie głosami. na Kennyego, a wy mu w tym pomogliście... Dziękuję (@grupa restless i roi)

Mroczny Pan Skromności 05.08.2013 19:22

Biegiem ruszyłem w stronę centrum. Tak, miałem zniknąć i nie wrócić, ale skoro dostałem chwilkę dodatkowego czasu, muszę wszystko przeanalizować! Musze koniecznie wiedzieć, kto zginął i kto podejrzewał tę osobę. Zostałem sam, wiem o tym, ale to nie znaczy, że jestem bezsilny. Nadal stanowię jedną piętnastą ogółu.

A zatem to Kenny. Też myślałem, że jest winny. Wszyscy go podejrzewali, więc i ja dałem się zwieść... Kto się tak przy nim upierał? Morgana! Mam osobę numer jeden... Czemu Apocalypsa głosowała na Dianę... Bo była przekonana, że jest winna. Apo nie może być winna, w każdym razie to dość mało prawdopodobne. Z koeli Diana... Ona jest bardzo podejrzana, od samego początku taka była! Tak samo, jak Lubie. Czemu tak nagle stanął na czele opozycji przeciwko mnie?
Ladrón wydaje się być ślepo posłuszna, idealny materiał na zdrajcę. Już od dawna ją podejrzewałem, a teraz mam coraz więcej pewności.
Kto jest piątą osobą...? Ha! Fallen! Kto to taki? Nikt jej nie widzi, nikt nie słyszy, a ona i tak wie, że jestem łatwy do sprzątnięcia.
Z drugiej strony, wciąż nie wiem, co mam myśleć o Restless i Luflee. Na wszelki wypadek je też będę miał na oku. Przynajmniej dopóki nie zginę, a stanie się to najpóźniej jutro.
Motyka, tak bardzo chciałbym cię teraz przeprosić... Ale wolę ci się nie pokazywać, po tych wszystkich oskarżeniach. Nos na pewno jest niewinny, Cherrie także!
Co do Kędziorka mam mieszane uczucia. Ale zaufam jej.

EDIT: Ej, Lubicz, bez fałszywych plotek, czytaj moje posty lepiej :P

Diana 05.08.2013 19:23

- Jedno jest pewne, musimy się zgrać. Jeśli każdy będzie głosował na pierwszą lepszą osobę, do niczego nie dojdziemy. Proponuję jutro głosować właśnie na chrupka.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:37.