![]() |
Byly karaluchy i ropuchy,a mi mój smok zjadal kwatki z mojego pienknego ogródka.
|
U mnie też.
U mnie też tak jest! Zawsze kurde smoczek zjada mi moje piękne żonkilki a ropuchy i karaluchy i inne tam są nie tknięte. :td: A co wogóle smoki zjadają? Ja wiem że zjadają ropuchy, karaluchy, żonkile, smocze smakołyki i coś jeszcze? :O
|
Jako stary gracz :P wiem że smoki zjadają:
ŻONKILE TULIPANY POLNE KWIATY I TE TAKIE MAŁE ;p |
no bo smoki w abrakadabrze juz tak majom ze zzerajom kwiatki wiec jak masz smoka to nasadz pelno kwiatow
|
Ja raz kwiatków zapomniałam dosadzić,i mi ten smok jakby się zacioł i tak biegał w koło domu skokami.Skoro był głodny to mógł śmieći,karaluchy lub żaby zjeść.Tego miałam pod dostatkiem.Mieliście podobną sytuację?
|
U mnie też tak raz było że smok mój nic nie jadł a miałam chyba z 10 ropuch 2 stożki śmieci i karaluch, a żonkili ani innych kwiatków nie i nic nietkną.
|
Jakieś głupie te smoki.Ja tam już wole ich nie kupować.No bo ja mam ogromniasty dom,no i jak ja chcę znaleźć smoka by go pogłaskać,to zanim go znajdę,to mi się wyświetla komunikat,że tam np.Pochodnia ma dość takiego traktowania,itd.
|
To niezależy od niczego (a może)..... nie to komu.. wybiera kolor SMOKA
|
Kolr smoka zależy od tego,jak się nim opiekowaliś my za czasów gdy był jeszcze jajkiem.
|
Głupi smok
ja tam nigdy nie mogę tego smoka zatrzymać przy sobie! zawsze mi ucieka po pewnym czasie nawet jak go dobrze karmię!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:08. |