![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
W lutym jest Forum Awards więc inne konkursy nie będą realizowane. Za to mogę powiedzieć, że w marcu będzie PMSW.
|
Zróbcie do dwójki, błagam! ;D
|
Teraz w sumie powinna być do dwójki, bo lipcowa była do trójki :P
|
Może mi ktoś pokrótce opowiedzieć o czym wy mówicie? Mam stosunkowo nieduży staż, więc 'reklama dowloadu, jak odniesie sukces', skróty (akurat rozumiem, że 4Ż, to są te 4 Żywioły, w których nie wiem, o co chodzi ;) ) i pozostała część rozmowy mnie nie oświeca :)
|
PMSW - Pokaż Mi Swoje Wnętrze - konkurs dla osób lubiących meblować :)
MTU - Make Them Up - konkurs dla osób lubiących zabawę wirtualnymi lalkami ;) 4Ż - 4 żywioły A teraz propagujemy dawanie swoich dzieł do pobrania. Jak ktoś się zdecyduje czekają na niego fajne sprawy :) WIęcej info w dziale. Będzie konkurs. |
Ok, dziękuję Björk :)
|
Popieram pomysł, aby zrobić PMSW do dwójki.
Chciałabym tylko wiedzieć, kiedy by rozpoczął się konkurs, bo z chęcią wzięłabym udział, a nie wiem czy znajdę czas, żeby cokolwiek zrobić. |
PMSW będzie marcu - nie wiem kiedy dokładnie, ale postaram się żeby było na początku miesiąca :) I będzie do ts2 ;)
|
Mam pytanie, czy możliwe jest aby w temacie marudnik (off top) nie było cenzur, za to ostrzeżenie przed wejściem że temat zawiera wulgarne treści?
|
Nie, niemożliwe. Jak tak bardzo musisz przeklinać, to na głos, przed monitorem, żeby Cię wszyscy w domu słyszeli, a nie na forum.
Poza tym skoro używanie wulgaryzmów byłoby dozwolone, to dlaczego nie pozwolić na zdjęcia z gier ze zdjęcia cenzurą (takie odważniejsze scenki) czy w ogóle jakieś "artystyczne" ujęcia rzeczy podchodzące pod tematykę zabronioną przez obecny regulamin? Jak już idziemy w złą stronę, to na całego! I nie ma różnicy czy to "Marudnik" czy "Problemy z grą". Poza tym na biologii przy omawianiu układu nerwowego jest taka lekcja poświęcona stresowi i sposobom na jego rozładowanie, niekoniecznie za pomocą przekleństw. A jak chcesz, to pisz bez gwiazdek - będziesz zwierzyną łowną dla modków :D (kiedyś za przeklinanie, nawet w formie ocenzurowanej, można było dostać bana!) @down: mądrze prawisz, panie Kowalu :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:40. |