TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Rainbow 18.06.2009 21:36

Odp: Pytania i odpowiedzi

Theground,ja to pisałam :D
Syn powinien mieć grób ojca w wyposażeniu...o ile dobrze Cię zrozumiałam :P

A co do innych Simów-może wtedy poszukaj jakiejś rodziny,która była z nimi zaprzyjaźniona? Może te groby na nich "przeszły"...?

sephora 18.06.2009 21:48

wlasnie co sie dzieje dokladnie z simami, ktorzy umieraja podczas tego jak jestesmy w innej rodzinie? nagrobka ani urny nigdzie nie ma.. ani w wyposazeniu nie znalazlam ani na cmentarzu..

Połówka 19.06.2009 10:56

Ja miałam tak, że jak Mortimer umarł to musiałam szukać jego nagrobku w całym mieście ;d

anias 19.06.2009 11:04

czesc
mam pytanko. Bawie sie ostatnio the sims 1 znalazlam stronke z roznymi dodatkami jak tapety szafki podłogi itp sciągnelam sobie zasłonki na okna i dywany. kupilam oczywiscie do domku lecz kiedy przechodze z trybu kupowania na tryb gry to wszystko znika i zasłonki i dywany,ale kasa nie wraca. i nie wiem dlaczego tak się dzieje. jesli ktos mial podobny przypadek prosze o pomoc.
pozdrawiam :)

Jose 19.06.2009 11:05

Cześć!

Jak to jest z tymi The Sims 3 w kwestii budowania domów? Tzn, czy budować można tak jak w dwójce - gdzie się chce, czy teraz trzeba kupować postawione już parcele z domem? Czy są też puste parcele?

Mamełe 19.06.2009 11:36

Cytat:

Napisał sephora (Post 1049321)
wlasnie co sie dzieje dokladnie z simami, ktorzy umieraja podczas tego jak jestesmy w innej rodzinie? nagrobka ani urny nigdzie nie ma.. ani w wyposazeniu nie znalazlam ani na cmentarzu..

U mnie to samo. Już mi wielu simów umarło a na cmentarzu w mauzoleum mogłam się zaopiekować tylko dwoma. Reszty nie ma.

Sun_rise 19.06.2009 12:20

A jak się organizuje spotkania? Bo grałam rodzinką Ćwirów i ojciec Mortimera je hmm..żę tak powiem, zawala.

Nadine 19.06.2009 12:30

Cytat:

Napisał kamil192 (Post 1049305)
a ja mam pytanie: jak sie pisze raporty policyjne?

przy innych simach w 'przyjazne' masz 'kwestionuj', ale to chyba tylko przy tych, z ktorymi masz dobre stosunki. latwiej po prostu kliknac na smietnik>'szperaj", a jak skonczy, to na komputer>pisanie>i costamotychraportach, ale nie pamietam co dokladnie ;p

Ilona 19.06.2009 13:04

Cytat:

Napisał kamil192 (Post 1049305)
a ja mam pytanie: jak sie pisze raporty policyjne?

gdzieś w okolicy kliknij na kosz na śmieci,pojawi się opcja szperaj-czy coś w tym rodzaju,wróć z simem do domu i na kompie będzie opcja pisz raport i będzie nazwisko sima,którego kosz był przeszukany

Levkoni 19.06.2009 13:13

Cytat:

Napisał Rainbow (Post 1049315)
Theground,ja to pisałam :D
Syn powinien mieć grób ojca w wyposażeniu...o ile dobrze Cię zrozumiałam :P

A co do innych Simów-może wtedy poszukaj jakiejś rodziny,która była z nimi zaprzyjaźniona? Może te groby na nich "przeszły"...?

Ale ten syn w innym domu mieszka, ojciec mieszkał w innym z matką i drugim synem. Spróbuję poszukać przyjaciół jego, ale wątpię, żeby to coś dało, skoro żona nie ma jego nagrobka (nigdzie ani w wyposażeniu, ani w wyposażeniu rodziny!). Momentami ta gra jest taka irytująca, że cała radość z grania w jednym momencie pada buuu!

Tincia - mówisz, że szukałaś nagrobka po całym mieście i co znalazłaś?

A tak w ogóle, to śmiertelność simów jest zbyt duża... cały czas ktoś w jakiś rodzinach ginie tragicznie, a to jako młody, nawet nastolatkowie giną w tajemniczych okolicznościach...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:39.