![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@myrtek raz tak miałam jak ktoś mi w kompie zrobił przywracanie systemu. nic się nie da zrobić. |
Dziękuje za pomoc ;)
|
Sprawa na cito! Przez nieuwagę usunęłam nie ten zapis, co trzeba. Mam jeszcze jeden, ale zrobiony kilka simowych dni wcześniej, sporo się przez ten czas działo w grze i stanowczo wolę ten nowszy :P Da się to wyciągnąć z Saves? Mam tam ten zapis z końcówką .backup, da się coś z tym zrobić?
EDIT: Nieaktualne, zmieniłam na chama nazwę folderu na taką bez końcówki .backup i działa :) Oczywiście na wszelki wypadek od razu zapisałam grę pod nową nazwą. |
Mam pytanie co do świata...
Jak zbudować takie budynki jak szkoła/szpital/resutaracja... te nazywane przez grę "rabbit holes" :) Nie mogę ich znaleźc w trybie budowy, a chcę od nowa świat zbudować taki "średniowieczny", ale w sumie lepsze jakiekolwiek budynki niż żadne... |
Wampirencjo , tu http://www.thesimsresource.com/artis...les/id/967779/ masz do pobrania takie 'dywaniki' , działają jak krolicza nora. Są w edycji miejsc publicznych.
|
One są rewelacyjne! Zwykle, jeśli chciałam zbudować własną parcelę publiczną, tworzyłam budyneczek, a w nim piwnicę wysokości kilku pięter i na dnie stawiałam budynek parceli publicznej, wzięty z buydebug. Simowie musieli zniknąć we wnętrzu mojego budynku, żeby się tam dostać. Ten sposób z "dywanikami" jest o wiele praktyczniejszy :)
|
Uuu genialne, dziękować ^ ^
|
Mam problem tego rodzaju, że nie działa mi program do instalacji plików sims3pack. Zacznę od tego, że któregoś pięknego razu wywaliłam wszystkie dostępne dodatki jakie miałam, bo chciałam zrobić z nimi porządek, usunąć te wadliwe/niepotrzebne i zostawić te dobre. Nagle się okazało, że po kliknięciu na plik sims3pack w celu zainstalowania go pojawia się tylko okno startowe, ale program instalacyjny już nie. Odinstalowałam więc całą grę, wyrzuciłam i wyczyściłam zupełnie wszystko, ale nadal ten program się nie pojawia i nie mogę zainstalować żadnego pliku :<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |