![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
|
Cytat:
@Kędziorek: Nie cytuj z obrazkiem |
Chyba są narzeczeństwem więc wynikałoby z tego, że akcja będzie miedzy trójką a jedynką
|
Cytat:
|
Bella wygląda bosko. Świetnie, że ona i Morti są w tej części w sensownym wieku (nie spodobali mi się w trójce jako dzieci). Ciekawe jakich jeszcze maxisowych rodzinek możemy się spodziewać. :)
|
Bella w tym wydaniu prezentuje sie przepięknie, TS4 mnie przekonuje z dnia na dzień bardziej. AŻ USTAWIŁEM ICH NA TAPETE! i ta jej mina - surprise ***** im back
|
Bella jest cudowna <3 Mortimer tylko jakiś nieciekawy. Szkoda, bo uwielbiałem jego wersję z jedynki. W każdym razie bardzo bym chciał żeby akcja nie była zbyt oddalona od TS1.
|
Cytat:
|
Bella faktycznie ładna, sexy :P I jakoś mniej kreskówkowy ten screen, wydaje mi się? Morti też jest ciekawy, jak dla mnie może być, tylko żeby nie był taki gburowaty jak zawsze, bo znowu mu baba do kosmitów ucieknie :P Co do mnie, to bym, chciała całkowite Miłowo z dwójki. Chcę np Biedaków, w dwójce lubiłam Balbinę Biedak i jej trójkę synów (z jednym jest w ciąży, nazywałam go zawsze Sławek, jak ojciec).
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:01. |