![]() |
Odp: Forumowa Mafia
- Serio ? Nie jeem typen duszy towarzystwa i nie wiem wszystkoego o innych mieszkańcach. (@Lubie)
- Zgadzam się. (@Diana) |
- Hmm, w sumie to chrupek co chwila zmienia swoje podejrzenia na kogoś innego.
Więc, myślę, że jest on najbardziej prawdopodobny. |
- Ale jakie są dowody na winę chrupka? Gramy w rosyjską ruletkę?
|
- Myślę, że chrupek jest Wraith, bo wszystkich oskarża. Robi kompletne listy podejrzanych bez żadnego poparcia. Jeśli ja kogoś podejrzewam, mam na to wytłumaczenie! - krzyknęłam do wszystkich.
|
- Zrzca winę na innych, a wszysvy jego podejrzani, którzy jak dotąd zginęli byli niewinni (on nie chce typować nikogo z mafii, by jej nie podpaść, @Cherrie)
- Ja podobnie (@Diana) |
(@Charionette)
Chrupek ciągle próbuje przerzucać oskarżenia.... To jak na razie nasz jedyny powód świadczący o jego winie Z drugiej strony - ciągle pudłujemy! Może spróbujmy tym razem zebrać jakieś mocniejsze dowody na winę kogokolwiek? |
- Otóż to, Nostradamusie. Dopóki chrupek tu jest, mało kto będzie czuć się bezpiecznie...
|
-Musimy choć raz zagłosować dobrze, bo inaczej zginiemy. Zgadzam się z Dianą, musimy zagłosować na chrupka. Nie zauważyliście, że on boi się tylko głosowania miasta? śmierć z rąk mafii mu nie grozi, bo jest jej członkiem.
|
@Diana, sory, ale to ja piszę po kilka zdań o każdym, zamiast linijki postu :P
I skąd wiesz o listach, przecież spisuję je potajemnie :D - A wam nie grozi śmierć z rąk pożeraczy mózgów - rzuciłem z uśmieszkiem. Było mi już wszystko jedno, co zrobią, przecież i tak zginę. - Co innego śmierć z rąk Wraith, jeśli nadal będziecie tak beznadziejnie typować. |
- Będzie trudno. Macie jakiś pomysł jak to zrobić ? (@Restless, drugie zdanie do wszyskich)
- Ja też się boję. Ale nie wydaje mi się, żebym robił coś podejrzanego. (@Lubie) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:44. |