TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia III (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66672)

Privilege 01.04.2014 21:20

Odp: Forumowa Mafia III

Z jednej strony Kędziorek, pisze długi wywód kto co jak i tu się wtedy sprawdza to co mówi Cheyenne, że chce od siebie odsunąć.

Jednak Cheyenne, również wydaje się podejrzana a obciąża ją argumentacja Kędziorka.

Lubie 01.04.2014 21:20

no hej, wy (OKS ORKA), zostawcie Kedziorka. ona wam tu pomaga, naraza sie a wy na nia... nie rozumiem tego. :/

cheeba 01.04.2014 21:20

Red - role sa przeciez przyznawane losowo. Kazdy mial szanse bez wzgledu na poprzednie edycje.

Rainbow 01.04.2014 21:21

też myślałam, ze Kędzia moze byc w mafii. w koncu w tamtej edycji była i dobrze manipulowała mieszkańcami właśnie poprzez takie długie i sensowne wypowiedzi :P ale trochę ją jednak odsunęłam od podejrzeń, ponieważ jej tok rozumowania co do mafiozów za bardzo nakłada sie z moim :P
pewnie teraz wszyscy jednogłosnie stwierdza, ze w takim razie obie jestesmy w mafii xD

cheeba 01.04.2014 21:22

Ale to jest wlasnie najlepszy sposob na odsuniecie od siebie podejrzen. Analiza kazdego gracza. Ona to zrobila. Jak dla mnie to troche podejrzane.

Cheyenne 01.04.2014 21:22

No to już mnie, powiem, rozpieprzyło.
Jak ja bronię Alpha, bo się z nim zgadzam, to jestem w mafii, jak Apo broni Kędziorka, to wszystko ok. Pozdro 600.

Lubie 01.04.2014 21:23

polac jej biosoczku, dobrze prawi ta apokaliptyczna kobieta.

Privilege 01.04.2014 21:24

(Apocalypsa boski av - AGATKA <333333)

Ja sobie w sumie odgrodziłam poprzednią edycję grubą krechą, żeby nie nabierać podejrzeń bezpodstawnie np. on był ostatnio to pewnie teraz też jest.

Prawda, niektórzy zachowują się dziwnie ale z autopsji wiem że w poprzedniej edycji starałam się pisać wyważone posty żeby mnie bezpodstawnie nie posądzili (i mnie w końcu zabiła mafia...), trudno jest stwierdzić po tym co kto pisze czy jest w mafii czy nie, no chyba, że podłoży sobie świnię.

La Tortura 01.04.2014 21:25

bo apo nie pisze co drugiego posta 'nieee nie to nie ona', poza tym czepiamy sie bo wyszlo ze beton byl w mafii. jakby wyszlo ze kedziorex jest to na apocalipso by padlo jakies podejrzenie, ale teraz nie ma sensu.
a ty cos sie za bardzo bronisz i spinasz poslady lol

hej ty krewetko spadaj

Kędziorek 01.04.2014 21:25

Przepraszam, że mi zależy i przez dobrą godzinę sprawdzałam posty z prawie całego dnia..
Jak chcecie to możecie mnie jutro zabić, a później mam nadzieję, że weźmiecie mój post na poważnie. Nawet jako umarlak będę się cieszyć ze zwycięstwa, jeśli rozkminicie mafiosów :)

Ach, i zauważyliście, że zaczęli mnie oskarżać Everlasting i Cheyenne, czyli moi główni faworyci? Wet za wet?

A cheeba jest chyba po prostu nieufna :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:41.