TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Nezumi 07.05.2014 23:47

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Siostry Kaliente przyjechały do Pleasantview tuż przed zniknięciem Belli, jeżeli Mortimer jest tu młody to ich jeszcze nie było w mieście. Mąź tej Balbiny chyba był synem tego małżeństwa które było samouczkiem w TS. (Nowakowie) Więc mogliby dać ich z synem.

Kędziorek 07.05.2014 23:58

up, Nowakowie nie mieli syna tylko córkę, Balbinę właśnie ;)

Co do zdjęcia przyznaję, że Mortimier i Bella wyszli wspaniale. Czwórka coraz bardziej mi się podoba, a grafika zupełnie mi nie przeszkadza. W sumie to nie przykładałam do tego nigdy wielkiej wagi. Bardziej obchodzą mnie interakcje i nowości :)

marandile 08.05.2014 00:13

Zaczynam się coraz bardziej przekonywać do tej gry. Nawet w grafice dostrzegam wiele plusów:
- dzieci i nastolatkowie wyglądają ładnie, przyzwoicie. W TS3 nie mogłam zdzierżyć ich zniekształconego wyglądu.
- realistyczność, mimika, kształty są bardziej płynne, no i to kształtowanie sylwetki i twarzy w CASie :D
- ubrania są świetne <3

Włosy - o ile nigdy nie korzystam z podstawowych uczesań, o tyle mam nadzieję, że kreatorzy w TS4 będą potrafili stworzyć włosy ładniejsze niż te od EA.

Martwią mnie łydki, mają trochę nienaturalny kształt.

Ciekawi mnie wygląd mebli i ogólnie grafika w domach.

octavessens 08.05.2014 00:35

Cytat:

Napisał Nezumi (Post 1813443)
Siostry Kaliente przyjechały do Pleasantview tuż przed zniknięciem Belli, jeżeli Mortimer jest tu młody to ich jeszcze nie było w mieście. Mąź tej Balbiny chyba był synem tego małżeństwa które było samouczkiem w TS. (Nowakowie) Więc mogliby dać ich z synem.

W historii łatwo sie pogubić, bo po akcji 2, Don "ostał wepchnięty do wehikułu czasu przez jakieś kobiety i w tajemniczy sposób znalazł się w Riverview." i dziwnym trafem w Riverview są też Kalientówny, więc jest szansa, że będą w 4 :D

Nezumi 08.05.2014 01:01

To może one go wepchneły do wechikułu czasu to by miało sens tylko nei wiem jaki by miały motyw. Może to, że wie o ich udziale w porwaniu Belli?
Anyways one są częściowo kosmitkami więc nic z nimi nie wiadomo. Mogą nagle wylądować w statku kosmicznym w przeszłości.

Irbis 08.05.2014 06:04

Wyczytałam w internecie, że niedługo ma pojawić się filmik, którego bohaterami będą właśnie Ćwirowie. Może dowiemy się o nich czegoś więcej :D

Ktoś pisał, że Bella ma dziwne łydki, a Ja bardziej zwróciłam uwagę na nieco dziwne stopy, takie jakby zbyt długie.
Poza tym oboje są świetni :D Bella jest śliczna, a Morti ma uroczy wyraz twarzy, taki właśnie idealnie pasujący do niego. Oboje mają pierścionki na palcu serdecznym lewej ręki, więc pewnie będą już po ślubie. Może kiedy ich poznamy, okaże się, że Bella jest w ciąży :P

Zastanawia mnie jak będzie w czwórce z imionami i nazwiskami. W dwójce wszystkie rodziny miały przetłumaczone nazwiska na język polski, w trójce nie. Osobiście wolałabym tłumaczone. Czas pokaże.

Nezumi 08.05.2014 10:14

A ja wolę oryginalne nazwy, ale będę i tak grał po angielsku więc mi to zwisa czy przetłumaczą.
Byłoby fajnie jakby rodzina Tricou wróciła (w polskiej wersji przetłumaczyli ich z jakiegoś powodu na "Lewus"). Co prawda wszyscy są martwi, ale może by dali ich nagrobki z możliwością wskrzeszenia i jakiegoś żywego krewnego? I jakąś dodatkową historię wokół ich bym chciał.

Agor-ia 08.05.2014 10:21

Cytat:

Napisał octavessens (Post 1813447)
W historii łatwo sie pogubić, bo po akcji 2, Don "ostał wepchnięty do wehikułu czasu przez jakieś kobiety i w tajemniczy sposób znalazł się w Riverview." i dziwnym trafem w Riverview są też Kalientówny, więc jest szansa, że będą w 4 :D

Nie, siostry K. są w innym otoczeniu.

Mi też 4 zaczyna się coraz bardziej podobać. Ta wersja Belli wygląda na najładniejszą ze wszystkich. Tutaj Bella i Mort pewnie są tuż po ślubie. Swoją drogą, Ćwirowie nigdzie nie mogą miejsca zagrzać, ciągle się przeprowadzają :P

octavessens 08.05.2014 10:25

Cytat:

Napisał Nezumi (Post 1813448)
To może one go wepchneły do wechikułu czasu to by miało sens tylko nei wiem jaki by miały motyw. Może to, że wie o ich udziale w porwaniu Belli?
Anyways one są częściowo kosmitkami więc nic z nimi nie wiadomo. Mogą nagle wylądować w statku kosmicznym w przeszłości.

Przyznam, że historie rodzin zawsze mnie ciekawiły. Więc czwórkowe perypetie napewno mnie zaciekawią! Już chce zagrać Ćwirami!

Libby 08.05.2014 11:20

W zasadzie stosunkowo niedawno zaczęłam śledzić newsy na temat TS4 i muszę przyznać, zwłaszcza po ostatnich fotach ze Star Wars i Ćwirów, że ta wersja gry zaczyna mnie coraz bardziej do siebie przekonywać. Ciekawa jestem, jak będzie wyglądała rozgrywka.
TS3 nigdy mnie do siebie nie przekonało. Mam nadzieję, że z czwórką będzie inaczej.
Zawsze ciekawiły mnie historie rodzin Maxisa, więc cieszę się, że Ćwirowie powrócą i w tej odsłonie gry :).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:19.