TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Cytryśnia 05.08.2013 19:31

Odp: Forumowa Mafia

-Może to nie zbyt przydatne, ale spójrzcie też tak: Najpierw ginie Ruda, związana z Donem. Potem cheeba [ale ona akurat sama odeszła więc ją pomińmy] potem anizali, która na krótko przed śmiercią zakumplowała się z maqryllem, potem jeszcze ktoś, potem Don, który zginął po smierci kubussa, który zginął z głosowania miasta, a także Qwert, mój najbliższy przyjaciel z Atlantydy i inni... Większość z tych osób ma związek z innymi osobami, które jednak nie były w mafii, ktoś chciał je wrobić! Następna może być Charrie, albo Lubie, aby pogrążyć restless czy chrupka. To może wskazywać na to, że zdrajcą jest osoba, która nie zbyt przyjaźni się z innymi.

Co wy na to??

Lubie 05.08.2013 19:31

-Cherri, w rosyjską ruletkę graliśmy do tej pory, trzeba z tym skończyć.

Diana 05.08.2013 19:32

poza grą: @mps: ty myślisz, a ja dyskutuję, a to co innego, mówi się szybciej :P
Nie czytałeś, że Nosowi jedną twoją listę przywiało na taras? ;)

Charionette 05.08.2013 19:32

- Zrzucanie winy na wszystkich nie od razu oznacza, że to on jest winny. Moim zdaniem Chrupek boi się o swoje życie, jak my wszyscy. Jedni radzą sobie z tym tak, inni inaczej. Mamy jakieś konkrety? Przyjrzyjmy się liście ofiar i ich powiązaniom z chrupkiem.

redmoon 05.08.2013 19:33

- Uhm, musimy mieć plan. (@Lubie)
- Może Apovalypsa (@roia)
- Wiele osób, było podejrzanymi chrupka. (@Cherrie)

@MPS - dzięki

Cytryśnia 05.08.2013 19:34

- może apocalypsa, moze ladrón... ale ona.... jakoś nie pasuje mi na Wraith

Mroczny Pan Skromności 05.08.2013 19:34

- Dobrze, że nie słuchają - mruknąłem i odszedłem dalej. Ulice miasta były puste, niczym głowy przynajmniej części debatujących. Splunąłem na ziemię, po czym ruszyłem przed siebie w nadziei, że na dachu któregoś z budynków siedzie snajper i mierzy w mój przeciążony od całonocnego myślenia łeb. A nawet jeśli żaden nie mierzył, to i tak miałem wrażenie, ze głowa za chwilę mi eksploduje.

EDIT: Diana, słuszne spostrzeżenie, NOSOWI przywiało ;)

Diana 05.08.2013 19:35

- Cherrie, może masz rację, ale mnie naprawdę doprowadza do szału, kiedy wiem, za kogo on wszystkich uważa! Nie tylko mnie. Od razu wie, kto jest Wraith, mimo, ze nie ma dowodów!

Aperlaxive 05.08.2013 19:36

- Musimy sobie to logicznie poukładac. Roia ma racje. Możliwe, że oni chcą kogoś pogążyc zabijając innego.
Najważniejsze to zacząć myśleć.

Charionette 05.08.2013 19:37

- A my zachowujemy się dokładnie tak samo. Oskarżamy go nie mając dowodów. (@Diana) A co z Everlastingiem? Przyjrzał mu się ktoś?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34.