![]() |
A no urozmaicza życie ale casem naprawdę wkurza.Sim nie może się pocałować. Chociaż w miejscu publicznym to nie wypada.
|
Wypada, wypada! :P Panna Stanisława to dość "przestarzały model". Żyje jeszcze w XIX w. i trzeba jej wybaczyć takie zachowanie... :D
|
mnie jeszcze ani razu nie nakrzyczała - a moje simy całują sie często i baaaaaaaaardzo namiętnie :D w miejscach publicznych :D
|
Nie nakżyczała bo simy nie był w tym samym pokoju. Zresztą pannie stanisławie lepiej się nie dziwić na na oko ze 70 lat.
|
Ona na bank jest zazdrosna :P:P:P Biedna babulinka :D
|
Ja do tej kolesi mówię po prostu : Stasia i tyle. No więc ja Stasi nie lubię, bo jest tak jakby ze średniowiecza- zachowuje sie jak moja prapraprapraprababcia!!! Czasem mnie ona śmieszy- jak kiedyś sprzątała w ubikacji, to zamiast myć tańczyła z mopem :P !!! To było dobre! A na moich simów Stasia nie nakrzyczała, dziwne...
|
ooo boże lepiej o tej jędzy nie wspominaj......... całuje się z moim chłopakiem na mieśćie (oczywiście w świecie simówy :D ) a tu podchodzi ta wredota i coś mi pisze... ze jak tak mozna w publicznym miejscu... co z tą młodzieżą teraz sie robi i tak dalej... poprostu durna baba xP to dla niej!!!!!!!!!! moge jej tylko współczuć.. biedna staruszka pewnie za młodych lat nigdy sie tak nie całowała :*
|
Stanisława... Hmmmm...
Ja często widze że inni simowie ci z miasta, np. "Franek Miastowy" to je sobie z nią obiad i rozmawiają sobie a ja mam tylko opcję "nic nie można zrobić" ;(
Jestem poszkodowana |
Cytat:
tak ja niewiedziałam zeby z kims jadła obiad :\ |
Pani Stasia jest jakaś nienormalna. Kiedyś widział jak dwójka simów jadła jedzenie w restauracji. Cały czas gadali. Podeszła do nich pani Stasia i coś tam zaczęła na nich krzyczeć!!! Jędza jedna!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |