![]() |
Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?
życie bez zmartwień, moi simowie zawsze, mają dużo kasy, szczyty karier, platynowe aspiracje i 70000 punktów aspiracji ale gram bez kodów
|
Moi również... uwielbiam gdy moi simowie mają dużo kasy, platynowe aspiracje... chociaż czasem pomagam im kodami xD
|
Ja tam kocham grać z kodami szczególnie na kasę.
co do opcji dałam wenezuelska telenowela zawsze ktoś kogoś zdradzi jeśli mam małżeństwo zawsze jakiś romansik na boku. :P |
A u mnie... coś pomiędzy wszystkimi opcjami. xD'''
Zależy od rodziny, czasami prowadzę normalne życie, ale w ulubionych rodzinkach lubię cheatować, żeby im się dobrze żyło... ^^'''' Poza tym, normalne to życie na pewno nie jest, w sytuacji, kiedy po okolicy szwenda się pełno kosmitów, wampirów, wilkołaków, zombie, etc. xD'''' Mam dwa specjalne przedmieścia miasta taką kolonię kosmitów, oraz miasteczko upiorów. ^^''' Przydałaby się opcja "różnie to bywa". >D |
U mnie to jet raczej normalne życie. Czasem zdrada, dziecko, pieniądze. Tak jak w życiu, ale Wenezuelska Telewnowela jest fajna. Niżej napiszę co ostatnio zrobiłam xD
|
Poszukiwanie UFO. Czasem tak potrafię im zniszczyć życie kodami, że strach myśleć.
|
U mnie zawsze tak samo, moja Simka wychodzi za mąż, robią jedno dziecko. Osiągają szczyt kariery ( bez kodów ) i kiedy są już starzy to gram ich dzieckiem i robie to samo ;P Czasem jednak wybieram sobie u jakiegos sima aspiracje wiedza to troszke jest trudniej. tak poza tym to lubię im rozwijać wszystkie umiejetnosci =)
|
U mnie przeważnie tak samo, choć zdarzają się wyjątki. Ale najczęściej tworzę rodzinkę: Matka, Ojciec, Córka/Syn. Gdy dziecko jest nastolatkiem znajduję mu/jej chłopaka/dziewczynę, później gdy jest dorosły/a staram się, żeby jej/jego stała sympatia też dorosła, biorą ślub, rodzi się dziecko i tak w kółko... wplatam im między to pracę, naukę, wypady na miasto, imprezy... :> Cała gra =d
|
czasem wenezuelska telenowela a czasem życie bez zmartwień. zależy jak sobię wyobrażę. często tak robię;). zaznaczyłam życie bez zmartwień w sondzie.
|
chociaż u mnie Wenezuelska telenowela to się często zdarza, Ostatnio spaliłam 3 simów, jednego zostawiłam i w piwnicy zrobiłam więzienie, tam zaciągałam wszystkich sąsiadów i więziłam ich xD fajnie było
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10. |