![]() |
A mi się raz zdarzyło że mój sim z inną simką był w namiętnym pocałunku przez prawie godzinę (oczywiście czasu gry).
|
To pewnie nie jest tak śmieszne jak te wcześniejsze ale opwiem...
Pewnego dnia kiedy pokazywałem siostrze dom simów (Temat:Dom do FotoStory) Simj wypił miksture i ktoś się w nim zakochał...to była Majka Świr blebleble to znacze Ćwir...Całowali sie a później poszli do łóżka bara bara kiedy odsunąłem łóżko to oni byli dziwnie poskręcani a kiedy odsunąłem Majkę to gdy się jóż to skończyło było napisane mising animation i w później kiedy spała dalej w powietrzu nie dało się jej usunąć więc po jakimś czasie wpadłem na pomysł żeby na nią postawić łóżko i się udało.Majka odrazu wyszła z łóżka i powiedziała: ZAPÓŹNO MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY ŻEGNAJ!!!... :D :P |
Z tymi filmami typu romantic
to też u mnie sims naogladal sie a potem płakał . Raz jedna simka zablokowała droge do drzwi drugiej , jedna chciała isc do przodu , druga do tyłu . Musiałam swoją odesłać w inne miejsce niestety ... |
Może nie jest to śmiszne ale moje dziecko Sim całowało się z mamą sim i miał dziecko!!! Mam nawet foty....(to przez takie drzwi stał się"psychicznie" dorosły) [IMG]http://img281.imageshack.us/img281/7...ty200048af.jpg[/IMG] :O
|
Mój sim w The Sims 2 na oczach swojiej zony zrobił.... "bara-bara" poczym ona go zostawiła i porwali go kosmici, nastepnie dziecko tej dziewczyny sie urodzilo co z nią robił bara bara i jego dziecko, wtedy ta zona umarła a on umarł z wycienczenia... a dzieci siedzieli i płakali w kojchach.. hehe ... niezły widok....
|
Mi sie kiedyś nastolata myła pod prysznicem, jej ojciec bił się jakimś chłopem,dziewka wyszła z pod prysznica, i zaczeła NAGO kibicować tacie. A potem NOGO ZASNĘŁA :P :P :P :P :P :)
|
Kiedyś w AbrakadabrzE kupiłam se sprątaczkę-szkieleta.Pewnego dnia wzięła drink z tej lady z drinkami i zesikała się na podłogę, i nie sprzątając po sobie,wruciła do swej trumny :D :D :D
|
Wow. A ja miałam kiedys taka sytuacje:
Przyszedł sobie do mnie piesek z sąsiedztwa.Więc mi sie przypomniało cos,i kupiłam ten słupek z prekreslonym psem.I myślałam że pies sie wyniesie.A tu....pies sie zaczął obracać we wszystkie stronky,aż nagle.......zniknął :shock: ale i tak potem znowu przychodził :D albo miałam też taką sytuacje:Ściagnęłam sobie magicMirror do TSGwiazda żeby być gwiazda,nie? No a na wybiegu trzeba mieć przynajmniej 3,5 gwiazdki.Moja simka miała 2,5.Nie chchiało mi sie męczyć,i kiedy przyjechało po nią auto szybko zrobilam z niej gwiazde.a kiedy byłam w dzielnicy showbiznesu,kliknęłam na wybieg dla modelek,a ona zamiat tam isć po pprostu stała w miejscu.Klikam na wybied,obrazek interakcji leci w lewy górny róg ekranu,jest w połowie i znika.Okazało się że to przez to,ze tak szybko z niej gwiuazde zrobiłam ;) ale potem jush było dobrze :D |
Mi się w simsach zdarzyła taka sytuacja:
Na ekranie otoczenia pisałam jakieś kody,nieznane jakieś słowa,a potem sobie weszłam do rodzinki Papużka.To wchodzę,patrzę,a tu Ewa se stoi przed domem goła! :P Jezu,nie wiem jak się to stało!Możliwe,że przez te "nieznane kody" :O |
Raz grałem w simsy i moj sim zadzwonił do znajomej zeby przyszła, ona przyszła ale stała na koncu chodniku i nic sie z nią nie dalo zrobic i tam tak stala caly czas
Raz kazałem simowi isc do lodowki zrobic posiłek i nie poszedł tam na nogach tylko tam poszybował tak jakoś, nogi miał proste, nie ugięte i tak przeszedl do kuchni jakby mial jakies kulka na nogach Raz sobie zrobilem rodzinke a ze juz dlugo gralem to zgasilem kompa, następnym razem jak szedłem tam gdzie są wszystkie niezakwaterowane rodziny byla moja rodzina i zamias obrazkow przedstawiających ich tawrze byla jakas twarz odwrocona jakiejs brzydkiej kobiety |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12. |