![]() |
Odp: Studia-Który wydział najlepszy?
U mnie jak w życiu: wybieram Simom kierunek studiów, dzięki któremu będą mogły zdobyć wybrany zawód.
Właśnie dzisiaj miałam okazję zadecydować o kierunku kształcenia dwóch moich Simów- studentów. Kobitka z racji tego, że będzie lekarzem, poszła na biologię. Jej chłopak zaś na ekonomię- chce być muzykiem. Wczoraj zrobiłam sobie listę karier, w których będą pracować, jeszcze teraz młodzi, Simowie. Jak któryś z nich pójdzie na studia, ja tylko tam looknę i odpowiednio wybiorę wydział. I nie mam ulubionego. |
Jak sie pójdzie na Aktorstwo to możesz pracować w ShowBizensie chyba z tego co mi wiadomo.:)
Przewarznie wybieram ekonomię,fizyke i biologie. |
Według mnie aktorstwo. Mało roboty,można się zabawić, A WIECIE JAKA PENSJA. Na początek 1200 zeta a potem coraz więcej, nawet 2500zeta!!!!!!!!
|
hmm. zalezy kto co lubi xdd
|
Ja zawsze dopasowuję do celu życiowego i do pracy, którą ma mieć sim, albooo.... do charakteru!
|
ja czekam na to co oni chcą ;p jak widze ze sim chce na psychologie a mi to pasuje to idzie ;p a jak nie to na cos innego albo na taki na jaki by nie chcial :P SADYZM! XD
|
Czmu nie zrobicie ankiety??? :| Bédzie prosciej, tylko trzeba spisac wszystkie dostépne dzialy przy wybieraniu dzialu simem.
|
Ja najczęściej wybieram matematyke, aktorstwo, psychologie, z czego psychologie lubie najbardziej.
|
Uważam, że każdy dział jest dobry. Zależy od tego kim chcemy, aby sims stał się w przyszłości. Ja staram się wybierać dla każdego studenta inny kierunek, aby sobie urozmaicić grę :)
|
Ja wybieram TYLKO kierunki związane z pracą jaką chce wykonywać mój Sim. A jeśli nie ma takiego pragnienia to dobieram mu kierunek do jego osobowości. Np. wszystkie moje "klimatyczne" Simy idą na literaturę, żeby potem zostać muzykiem ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:00. |