![]()  | 

na pewno nie!to jest nagroda Simmy, tez mam dwie takie. <_< ale nagrody publicznosci jeszcze nie dostalam :unsure:  
	 | 

Ja dostałam to i to ale jak sprawdzałam czy można sprzedać te nagrody to wyszło że nagroda simmy jest droższa chyba o 100 ileś złoty czyli Simmy jest lepsza! :o 
	 | 

Cytat: 

Moja simka ma 74 przyjaciół 5 gwiazdek i "zadowolenia przyjaciol ze slawy"czy ocs w tym stylu 48.6 i niemam zadnej nagrody  | 

no...do tego potrzeba nie tylko duzo gwiazdek, ale rowniez zaangazowania w prace gwiazde, czyli duzej ilosci wystepow w dzielnicy showbiznesu, rozmow z fanami i innymi gwiazdami itp. itd. Zgadza się? B)  
	 | 

Cytat: 

Ja cały czas dostawałem te nagrody SIMMY aż wkońcu dostałam nagrode publiczności :) yeah!!  | 

Ja jeszcze nigdy nie miałam nagrody. Sama niewiem jak do tego dojść?? :(  :(  :( 
	:( :( :( :( :( :( :(  | 

Ja tam mam 4 gwiazdki i nie mogę awansowac bo moja Gwiazdka po jakim kolwiek występie przeżywa załamanie nerwowe i gwiazdki i spadają!!!!! <_<  :angry:  :o  :huh:  :blink:  :unsure: 
	 | 

Cytat: 

| 

Żadnej nagrody nie dostałam. 
	 | 

ja dostałam już prare nagród za muzykę i za aktorstwo dziś dostałam coś nowego i to nie w dzielnicy showbiznesu!!!!  przyjechała do mnie Merlina swoją limuzyną i fani autobusem - był też reporter i wręczyła mi simderyka!!!!   to jest chyba ta nagroda od fanów.... 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:17. |