![]() |
na pewno nie!to jest nagroda Simmy, tez mam dwie takie. <_< ale nagrody publicznosci jeszcze nie dostalam :unsure:
|
Ja dostałam to i to ale jak sprawdzałam czy można sprzedać te nagrody to wyszło że nagroda simmy jest droższa chyba o 100 ileś złoty czyli Simmy jest lepsza! :o
|
Cytat:
Moja simka ma 74 przyjaciół 5 gwiazdek i "zadowolenia przyjaciol ze slawy"czy ocs w tym stylu 48.6 i niemam zadnej nagrody |
no...do tego potrzeba nie tylko duzo gwiazdek, ale rowniez zaangazowania w prace gwiazde, czyli duzej ilosci wystepow w dzielnicy showbiznesu, rozmow z fanami i innymi gwiazdami itp. itd. Zgadza się? B)
|
Cytat:
Ja cały czas dostawałem te nagrody SIMMY aż wkońcu dostałam nagrode publiczności :) yeah!! |
Ja jeszcze nigdy nie miałam nagrody. Sama niewiem jak do tego dojść?? :( :( :(
:( :( :( :( :( :( :( |
Ja tam mam 4 gwiazdki i nie mogę awansowac bo moja Gwiazdka po jakim kolwiek występie przeżywa załamanie nerwowe i gwiazdki i spadają!!!!! <_< :angry: :o :huh: :blink: :unsure:
|
Cytat:
|
Żadnej nagrody nie dostałam.
|
ja dostałam już prare nagród za muzykę i za aktorstwo dziś dostałam coś nowego i to nie w dzielnicy showbiznesu!!!! przyjechała do mnie Merlina swoją limuzyną i fani autobusem - był też reporter i wręczyła mi simderyka!!!! to jest chyba ta nagroda od fanów....
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:14. |