![]() |
Cytat:
A i Tidus prezczytaj 1 i 2 bo warto :D W filmie bardzo duzo rzeczy zmienionych/schrzanionych :) :D |
powala... Tym razem republika powala... Hehe
Tidus? Do you want to kill me?? To je wspaniałe. No bez słówka. Tylko takie małe ale... w ostatnim odcinku Nie widze zdjęć!! Bez zdjęć nie powiem nic więcej. Jak się coś pokarze to napisze, ale tekst mnie powala... :)
|
Cytat:
Chcę jeszcze ogłosić, że właśnie rozpoczyna nad moim FS współpracę z aniuchą/czar. Od dzić jest ona pełnoprawną współ twórczynią mojego FS :D :D :D |
drobna uwaga/pytanie
pelnoprawna to moze nie do konca :D(ty zajmujesz sie zdjeciami i w ogole)...
Ale teraz mam pytanie(do wszystkich, ktorym podoba sie to FS): Dlaczego jest ono ocenione zaledwie na "średnie"??? Podoba wam sie? jesli tak, to dlaczego nie ocenicie go wyzej? (nie zebym miala cos do was, no ale...) |
Cytat:
|
Ekstra
To fotostory jest świetne. Bardzo mi sie podoba.
Mam małe pytanie czy ty masz grę Harry Potter i Więzień Azkabanu? Bo ten zamek który zrobiłeś jest idealną kopią tego z zamku z gry. Ocena 9/10. |
No,też to zauważyłem, prawie identico ,nie ? :) Kiedy następny odcinek ?? :)
|
o gash
ten hary trochę przynudza dekiel i tyle 0,01/10 |
No to może ja się trochę poprzyczepiam:
1) Kiedy opisywałaś w ostatnim odcinku kto był w pokoju wspólnym kiedy David wyszedł w piżamie, wymieniłaś Greda I George, ale jeśli to ma być 6 część to chyba powinno ich nie być 2) Strój Hermiony 3) był tam drobny błą a dokładniej chyba McGonagall powinna powiedzieć ,,Zjadłeś śniadanie" jeśli był ranek :P 4) Nudne będzie troszkę jeśli już kolejna osoba po potterze jest silniejsza niż Dumbledore. Co teraz wszyscy nadczarodziejscy do Hogwartu przychodzą :P 5) Widać, że w ostatnich momentach skorzystałaś z 5 części :D No i to chyba wszystko do czego mam zastrzeżenia bądź uwagi. Ogólnie jest dobrze ale nie powielaj pomusłów Pani Rowling, a nie będzie do odbierane za plagiat a tym prędzej, że będzie to straasznie nudne. Rozumiem brak akcji, ale jak owisma się to zmienić. Oby :) No i to by było na tyle |
Całość mi się podoba, 9/10. Super hogwart i w ogóle. Ale strasznie się wleczesz z tymi odcinkami (ale jeżeli robisz tak po to żeby było lepiej ale wolniej to przepraszam). Hermiona rzeczywiście ma złą "czarną szatę gryffindoru". Zdjęcia są cool. Ale proszę, daj w to trochę akcji. Podziwiam to FS i je śledzę. Oby tak ci dalej szło to za rok będziesz miał pod nickiem "Twórca najlepszego FS"!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:01. |