![]() |
Njafajniejszy jest jak grzebie w śmieciach :lol: Nie no to był żart, najlepiej jak podgląda moje gwiazdy w kąpieli :P
|
a ja miałam z nim ostatnio dziwną historię... kupiłam sobie znak że "psom wstęp wzbroniony na posesję" czy jak sie to tam nazywa. przychodził fan wielbiciel fanatyczny :D i ... ZNIKAŁ jak te kundle!!!! :D :lol: miałam z tym niezły problem bo miałam gwiazde-maga i nie miałam składniku czerwonych róź... ech
|
Uuu a mi raz przyniósł czarne róże i sobie zrobiłam zaklęcie. Ale zawsze jak przyłazi to tylko się gapi co ja robię. Jak sie bawię ze smokami najczęściej i sobie idzie. Mam 5 gwiazdek i jestm 2 na liście njalepszych. On mi na szczęście ani nie grzebie w śmeciahc, ani nie robi zdjęć, ani nic nie je obiadu, do domu też mi nigdy nie wlazł mimo, zę mam normalne drzwi. U was to chyba gorzej. Mnie wqrza ten autobus co przyjeżdża i mi fotorafuje dom. Ja sobie wyskakuję z tej czarnej dziury, a tu autobus stoi i mi zdjęcia robi to było beznadziejne. A co do nagród to mam taką kamerę srebrną i brązową i 2 Simmy. Miałąm też takiego manekina i gitarę, ale zmieniłam dom i już nie mam. Niestety kolorów nie pamiętam. No to by było na tyle buźka! ;)
|
Mi ten wielbiciel wszedł do domu kiedy akurat mi simowie :wub: , skakał z radości :blink:
|
spoko on zawsze tak skacze z radości :) głupie jest to że żadne drzwi go nie zatrzymają.. nawet te przez które przechodzą wyłącznie kobiety :P
|
kiedyś ciągle chodził mi po ogródku i pstrykał zdjęcia domowy... tylko domowi i ogródkowi.
|
o kurde juz myslalam ze chodzi o to czy w rzeczywistosci (nie tej wirtualnej) mam jakiegos wielbiciela (ah, zeby tylko jednego! :D)...a w the sims: gwiazda??????? JASNE!!!!!!! To nieuniknione jak ma sie tak potezny talent jak ja :rolleyes:
|
Sa dwa sposoby wejścia tylko dla gwiazd albo po prostu kamerdyner on taką szmatką go przegania. :D
|
The Sims Gwiazda to bieda - tyle powiem
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:33. |