TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wredna, besztająca baba:/:/ (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=24955)

Roxy 26.08.2007 13:04

Odp: Wredna, besztająca baba:/:/

Mnie też Pani Zadecka zleksza wkurza, jak większość na tym forum :/ A co do problemów z grą to też miałam nieźle wkurzający. Kominy, birka (niektóre obiekty) z simów miałam strasznie podświetlone (nie miały naturalnego koloru) a lustra były czarne (bez odbicia) nic nie mogłam z tym zrobić nawet jak instalowałam Simy od nowa :/ Już myślałam że coś z płytką mam, ale na szczęście i nieszczęście były to problemy z grafiką i musiałam kupować nową karte graficzną :/ nieźle co ?

ultraviolence 27.08.2007 12:06

W TS1 też była taka pani :D O ile pamiętam nazywała się Panna Stanisława :D Nie wiem jak jest w TS2, bo jeszcze nie zaopatrzyłam się w NŻ. Chociaż to dziwne, że babsko przyłazi do domów...

ultraviolence 27.08.2007 12:16

Cytat:

Napisał Pumcia
skąd je ściągnełaś??

Jest hack na takie coś? W ogóle to w jakim dodatku pojawia się opcja brania ślubu w strojach wizytowych? Bo ja mam tylko NS i Z i moje simy tak właśnie robią :)

Przepraszam za dubla :shy:

Castaway 31.08.2007 11:21

Cytat:

Napisał helena
W TS1 też była taka pani :D O ile pamiętam nazywała się Panna Stanisława :D Nie wiem jak jest w TS2, bo jeszcze nie zaopatrzyłam się w NŻ. Chociaż to dziwne, że babsko przyłazi do domów...

Pani Zadecka inaczej Pani Zadupie :P
Ale możliwe że ma na imię Stanisława więc... Pani Stanisława Zadecka :P
W Ts1 Było tylko imię a w Ts2 nazwisko ;]

figusia 31.08.2007 17:03

Pani Zadecka jest jak skunks :D. Co nie zrobisz to ona zawsze będzie obkładać Cie tą torebką. Tak samo ze skunksem tylko on Cię opryska :P

Kingaa 01.09.2007 12:17

Ej ona też była u mnie jak byłam na parceli publicznej i ona ciągle mnie karciała i nie mogłam wcale do domu pojechac!!! (ale w sumie to to jest tylko po to zeby bylo smiesznie)

emokids3 02.09.2007 16:28

do mnie też przyszła.... i to do domu... i nie chciała się odczepić. Ale jak skasowałam drzwi od pokoju w którym siedziała to nie mogła się wydostać i nie beształa mojej kochanej simki :)

Sara_ 03.09.2007 16:25

co wy macie do zadeckiej? to fany element nż ;pp

beliel 03.09.2007 16:55

IMO, w jedynce się bardziej czepiała ;d W dwójce mi w zasadzie nie przeszkadza ;]

figusia 07.09.2007 15:29

Zadecka w sumie dodaje coś niepowtarzalnego do NŻ ... bez niej gra byłaby nudniejsza co nie zmienia faktu, że jest jak skunks :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18.