![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Mnie też Pani Zadecka zleksza wkurza, jak większość na tym forum :/ A co do problemów z grą to też miałam nieźle wkurzający. Kominy, birka (niektóre obiekty) z simów miałam strasznie podświetlone (nie miały naturalnego koloru) a lustra były czarne (bez odbicia) nic nie mogłam z tym zrobić nawet jak instalowałam Simy od nowa :/ Już myślałam że coś z płytką mam, ale na szczęście i nieszczęście były to problemy z grafiką i musiałam kupować nową karte graficzną :/ nieźle co ?
|
W TS1 też była taka pani :D O ile pamiętam nazywała się Panna Stanisława :D Nie wiem jak jest w TS2, bo jeszcze nie zaopatrzyłam się w NŻ. Chociaż to dziwne, że babsko przyłazi do domów...
|
Cytat:
Przepraszam za dubla :shy: |
Cytat:
Ale możliwe że ma na imię Stanisława więc... Pani Stanisława Zadecka :P W Ts1 Było tylko imię a w Ts2 nazwisko ;] |
Pani Zadecka jest jak skunks :D. Co nie zrobisz to ona zawsze będzie obkładać Cie tą torebką. Tak samo ze skunksem tylko on Cię opryska :P
|
Ej ona też była u mnie jak byłam na parceli publicznej i ona ciągle mnie karciała i nie mogłam wcale do domu pojechac!!! (ale w sumie to to jest tylko po to zeby bylo smiesznie)
|
do mnie też przyszła.... i to do domu... i nie chciała się odczepić. Ale jak skasowałam drzwi od pokoju w którym siedziała to nie mogła się wydostać i nie beształa mojej kochanej simki :)
|
co wy macie do zadeckiej? to fany element nż ;pp
|
IMO, w jedynce się bardziej czepiała ;d W dwójce mi w zasadzie nie przeszkadza ;]
|
Zadecka w sumie dodaje coś niepowtarzalnego do NŻ ... bez niej gra byłaby nudniejsza co nie zmienia faktu, że jest jak skunks :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18. |