TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

tysiacpostaci 29.08.2007 15:41

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

majke??? chyba belle:)

henny 31.08.2007 14:12

moja simka byla na parceli publicznej i patrze a tam jakas babka podobna do belli cwir i patrze okazalo sie ze to bella cwir

Ametyzd 31.08.2007 17:03

Cytat:

Napisał tysiacpostaci
majke??? chyba belle:)

I tak pewnie wszyscy są przyzwyczajeni do Majki i Henryka ;P

Ona gdzieś mi chodzi w Miłowie, nie pamiętam, czy ją przywróciłam SimPE, czy sama się pojawiła xd Chciałam, żeby z powrotem byli razem, ale chodzi po innych parcelach xd

KrysiekSZ 01.09.2007 15:46

po prostu maxis postanowił wydelegować ją w kosmos i tyle.

z wspomnień mortimera czyli jej męża wynika, że bellę porwali kosmici. z opisu dona lotario wynika że ostatni raz widziano ją u niego. a może kosmici porwali bellę wtedy jak przebywała u dona? jest wiele poszlak i nie wiadomo tak naprawde która jest prawdziwa :ohmy: :shifty:

mario 05.09.2007 18:04

Boże... ile można roztrząsać ten sam temat?! Ja nie rozumiem, jakieś roztrzyganie, czy Bella jest na obrazie, czy na mleku, czy wyrzucili ją kosmici w Dziwnowie. Sa 2 Belle - prawdziwa to ta z Miłowa, sztuczna ta z Dziwnowa. Koniec, kropka! ;P Chodzi tu o tajemnicę jej zniknięcia, a nie o to, czy jest na mleku, czy nie. :P

Tittellë 05.09.2007 18:12

Désignér zgadzam sie :P Po co po raz setny mówić, że są dwie Belle, jak i tak za chwilę ktoś powie, że widział Belle w Dziwnowie. I , że to ona jest w balonie razem z Donem :P

KrysiekSZ 08.09.2007 18:12

jakie dwie belle? jest jedna bella xP

Abigail_Kocur 08.09.2007 18:20

DWIE Belle jedna w Dziwnowie(fałszywa) druga w Miłowie(prawdziwa).Chyba powinno się ten temat zamknąć ;P.

mysza95 13.10.2007 08:44

Macie racje z dwiema Bellami.Niektórzy piszą że porwali ją w Miłowie i wyrzucili w Dziwnowie.Ja mam inne zdanie.Według mnie to porwali Belle i ją wywalili z UFO w Miłowie ale gdzieś na parceli publicznej i ona jest bezdomna :D.A w Dziwnowie to stworzyli dla zmyły.I na obrazie to nie Bella bo Bella ma bardziej wyraźniejszą twarz.

Kam93ilka 18.10.2007 15:45

Bellę Ćwir porwali kosmici i teraz ona jest w Dziwnowie:)
Oczywiście, nie ma swojego domu. Czasami odwiedzia niektórych simów xP

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:00.