![]() |
Bardzo mile zaskoczyli mnie twórcy WB... przypomniały mi się stare, dobre czasy The Sims 1 :D.... puśćcie sobie simowe radio -> muzyka sprzyjająca zakupom. Ciekawe, kto z Was rozpozna :D
Poza tym, jakoś wiele nowcyh obiektów nie ma, prócz 3 kiczowatych, jak na mój gust, styli. Nie chwalę za wczasu, bo nie zdążyłam porządnie pograć ;p EDIT: o, widzę, że ktoś o tym już napisał xD |
Straaaaaaaaasznie fajne. Podoba mi się.
|
A ja mam mały problem ... z obiektami z poprzednich dodatków NŻ i NS ...
Mam je w panelu kupowania ale jak niektóre z nich postawie np . podjazd samochodowy) to ich nie ma ! To wina dodatków z neta czy kolejna pomyłka gry ? Ech czekam na orginanego patcha z thesims2.ea.com ... PS: Pomocy ;( ! |
Właśnie dostałem! - Tata mi kupił w MediaMarkt za 69,90 (chyba).
Już jest 38% jak zainsatluje to się wypowiem na temat dodatku. |
Ja kupiłam w Saturnie w K-ach i dostała mżółty portfel z napisem i logo własnego biznesu...a jeśli chodzi o wrażenia to...super jest ta gra!!!
|
Właśnie dostałem!!!! Kupiłem w MM w Poznaniu za 69zł. Bardzoooo mi sie podoba!! strasznie ciekawe, nie nudzi mi se tak szybko jak poprzednie dodatki, śwetne!!Ide grac:P
|
WBjest *****is** gram od 7 i mi sie nie znudzilo GRALAM WERSJŚ CELAN superr powrzucam dodatki i zmykam grac dalej
|
No więc, napoczątku jest fajne.
Biznes, roboty... ,ale po 4 h grania nudzi się. Miałem sklep z Kwiatami,zabawkami,meblami i z robotami. W domu sługusa nawet :P. I już nie mam jakiego biznesu otwierać! Szybko nastrój pada! I dupa! Wiem że mógłbym grać z kodami a le nie chce. Pracownicy tak samo! Szybko spada im nastrój, nie mają doświadczenia! Szybko odchodzą! Bezsensu! Ocena dodatku: 6/10 (Moja mini opinia) Poważnie to Nocne Życie było leprze! (Najbardziej lubie NS potem NŻ, a następnie WB) Tera bede miał formata - za jakieś 3h więc musze sobie spakować plik na 2 dysk! Narq. |
Ten dodatek podoba mi się o wiele bardziej niż poprzednie części. Jest cieakwszy i motywuje do dalszej gry (nie to co w nocnym życiu) i straaasznie wciąga. Wczoraj grałem przez cały dzień i w ogóle mi się nie znudziło. Denerwuje mnie trochę to, że jest mało przedmiotów do domu, ale jakoś wytrzymam. A propos jak się reklamuje swój biznes?
|
Ja tam gram i jakoś sobie radze bez kodów.
Ostatnio moja firma zarobiła w jeden dzień 30 000 tys. Sprzedałam 4 samochody :P. Jakoś szybko mi to idzie. Niedługo chyba sobie założe przedsiębiorstwo na parceli publicznej :D. Dobra to ide grać. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |