![]() |
|
Tak, to z Nocnego Życia ;) Chociaż fontanny dochodzą też w NS, SZiE i chyba w WB.
|
fajny FS i ogolnie spoko 7/10 chodzi mi o to ze akcja potoczyla sie jakos za szybko :con:
|
Już koniec?? Szkoda ;( było (no, nadal jest ;) ) super, naprawdę extra... bardzo mi się podobało, podoba i nadal będzie mi się podobać...
Pozdro dla Ciebie, obyś miała wenę i obyś zrobiła nowe FS albo komix :) |
Zapraszam do przeczytania mojej nowej historii pt. "Karta Śmierci", która znajduje się w dziale "opowiadania".
Temat raczej do zamknięcia... |
Nie zwracam uwagi na interpunkcje itd. bo chyba nie to jest tutaj najważniejsze. No więc... ten odcinek był po prostu wspaniały. Szczególnie ta końcówka :) Mam nadzieję, że kolejny odcinek ukaże się w miarę szybko :P
Ps. Moja ocena to 9/10 :) |
Jednym słowem... NIGDY NIE CZYTAŁAM LEPSZEGO FS!!! :D Naprawde to fotostory jest obłedne.Jest w nim wszystko, niepewności,może troszke strachu a co najważniejsze... dreszczyk emocji :) .Naprawde wciągneło mnie to fs że niemogłam oderwać oczu od kompa :) .Dodaje ci reputacje za to genialne fotostory.I niemoge się doczekać żeby przeczytac twoje drugie fs.Oby tak dalej! ;P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:24. |
|