![]() |
Odp: Drewniana podłoga, lustrzana
Karolcia i Szynszyl - nie można już wysyłać tej podłogi. Podłoga 1x1 jest free, a reszta jest płatna. Ściągnąłem tą podłogę. Ale mam z nią problem. Kartę graficzną mam bardzo dobrą, wszystkie dodatki do The Sims 2.
Zrobiłem fotkę, pokaże co się dzieje. Fotka: http://img104.imageshack.us/img104/4...iciejpgop2.png |
Widzę dwa wyjścia:
1.Nie wgrałeś/aś jakiegoś pliku. 2.Podłoga nie jest kombatalna(?) z najnowszymi dodatkami simsów(np.podróże) No nic innego nie widze.Może jakiś Patch wyjdzie który naprawi to. |
Dałem też fotkę innego lustra, więc widać, że odbicia są.
Tara - wszystkie pliki wgrałem. Kilka dni temu działało - dzisiaj NIE. |
Może masz za nisko ustawione inne opcije grafiki?Wszystko ustaw na maxa i spróbuj.A jak nie to może...No nic innego nie widzę.Może masz za mało ramu,karta graf Ci sie przegrzewa,albo ona się poprostu chrzani.
|
Tara - grafika jest ustawiona na fulla (widać też na zdjęciu), karta jest bardzo dobra, RAM'u 1 GB, Wszystkie dodatki do simów, folder Downloads 2 GB, Wolne miejsce na C: 72 GB
Więc nie wiem czym to jest spowodowane, a odbicia światła są włączone, jak widać w drugim lustrze na fotce. Więc nie wiem o co biega. |
A czy ona Ci miga?Bo jak tak to chyb wiem co jest przyczyną.Któryś z dodatków(nie z neta ale dodatek do gry np.4PoryRoku)zakłóca działanie tych podłóg,ma on jakiś błąd który powoduje że podłogi się walą,nie wiem jak to wytlumaczyc zrozumiale...Albo jakiś ściągniety dodatek z internetu to powoduje.Jak byś na chwile jakoś ,,pozbyła'' sie zawartość dowloadsu a zostawił tylko te podłogi to by było wiadomo czy gra jest winna czy dodatki z internetu.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
może i jestem ciemna w tych sprawach,ale gdzie na tej stronie z nakładką jest jakieś download???Jak mam ściągną tą nakładkę???
|
|
stalam sie szczesliwa posiadaczka lustrzanej podłogi! kochany wujek...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:58. |