![]() |
Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff
Kupuję minipacki chyba z przyzwyczajenia już :laugh:
Nadal uważam, że najlepszy był Szyk i Elegancja. Młodzieżowy styl zadowolił mnie tylko jednym przedmiotem (żyrandol nowy)... To chyba kiepsko trochę :D |
Ciuszki raczej takie nijakie są.... ;)
|
Mlodziezowy styl
hej. wlasnie kupilam dodatke mlodziezowy styl. pytalam sie roznych osob (rowniez znawcow) czy mozna grac na tym minidodatku normalnie, mowili ze mozna. ale po zainstalowaniu dodatku pisze ze trzeba wlozyc plytke z ostatnim dodatkiem tzn. podroze. moje pytanie brzmi czy mozna grac na tym dodatku po zmienieniu jakis ustawien czy wyrzucilam pieniadze w bloto....
|
Odp: Mlodziezowy styl
niech ktos odp. da sie grac na minidodatku mlodziezowy styl czy trzeba miec glowny dodatek???
|
Odp: Mlodziezowy styl
Młodzieżowy styl nie jest dodatkiem, tylko są to akcesoria. Nie wyrzuciłaś pieniędzy w błoto, tylko gra się na dodatkach a nie akcesoriach. W grze będziesz miała te ubrania i medle z młodziezowego stylu.
|
Niektóre minipacki sa średnie..np. Moda z H&M . Impreza jest do kitu, ale Młodzieżowy Styl jest fajny :)
|
Mam wszystkie mini-packi oprócz Mody z H&M i Młodzieżowego stylu... Do tego drugiego nie bardzo mi się pali, ale pewnie kupię, tak jak pozostałe. Na Modę z H&M aktualnie koczuję :D (dopiero mają u mnie zamówić w empiku), bo zależy mi głównie na pokazach mody i fajnych ciuchach, a nie chcę nic ściągać z neta.
|
Młodzieżowy styl jest bardzo fajny. Szczególe meble dla dziewcząt są urocze :)
|
Teen Style stuff całkiem całkiem w porządku pack dopiero mam od dwóch dni
ale bardzo mi się podobają mebelki dla `goth` takie wszystko jest dopasowane. faajny dodatek ^^ |
ja mam the sims 2 młodzieżowy styl i mam cos takiego jak skace park
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:50. |