![]() |
|
Odp: "Wiara czyni cuda"
Super! 10/10
|
Właśnie odbywa się konkurs na blogu serialu..Do wygrania 3 bilety na przedpremierę II części ostatniego - 9 odcinka :) ...Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na bloga:)...
< |
Już wysłałam :D Mam nadzieję, że uda mi się dosatać "bilet" :D
|
Tak. Fabuła jest super. Przyczepiłabym się co do techniki wykonywania filmu.
Po pierwsze: czasem widać dymki. Po drugie: jeśli prybliżasz kamerę do postaci, czasem ucinasz im głowy Po trzecie: w niektórch miejsach wypowiedzi bohaterów za szybko się przewijają, w innych wypadkah trwa to za długo. Po czwarte:samo przedstawienie postaci zajmue w filie około 1:50 min ! Co wg mnie jest niedopuszczalne. A teraz może się wypowiem pozytywnie :D -podobają mi się efekty -w odcinkach dużo się dzieje, a ja lubie to :P -jak już pisałam podoba m sie fabuła. Postace są dopracowane. Polubiłam je. -wg mnie udało ci się zrealizować swój pomysł. Ocenka : 9,9/10 to za te minusy ;) |
Co jest? :)
Nie widzę odcinka na youtube albo nie umiem znaleźć... A dziś jest 23 nie? |
|
Nie wierzę, że to już koniec....
Świetny serial, jedyny jaki obejrzałam w całości :) |
Jeśli ktoś jeszcze pamięta o moim serialu to zapraszam na kulisy:)...
Obejrzyj! P.S. Pytania zadawali widzowie a ja je umieściłam w kulisach;]... |
Już komentowałam na blogu, ale napiszę też tutaj. Kulisy są super. Jak je oglądnęłam, to poczułam, że MUSZĘ nakręcić swój kolejny serial, muszę! ;) Zawsze tak mam jak obejrzę twoją twórczość, Amethyst (nie podlizuję się!). Fajnie, że był głos (Ivona :D) zamiast napisów. A czy powstaną jeszcze inne kulisy?
|
Cytat:
Kulisy... Wiadomo, jakie. :) *****iste. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40. |
|