TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38621)

Dami 31.08.2008 19:17

Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?

Cytat:

Napisał Poziomkowy Ktoś (Post 856341)
CPR i OŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moglabys skrocic swojego posta? bo mi sie forum rozjezdza przy tych wykrzyknikach.

guleczek 03.09.2008 10:33

hej, mam CPR NŻ i OŻ i zastanawiam się który dodatek jeszcze dokupić... podróże czy Czas wolny... oba mi się podobają i jestem zdezorientowana... widzę po sondzie ze podróże zgarniają lepsza opinię ale znowuż wiem że wakacje w 1 niezbyt mi się podobały...

madusiaX 03.09.2008 12:28

Czas wolny to najgorszy wedlug mnie dodatek wiec oczywiscie polecam Podroze

sims_lol 07.09.2008 15:12

ja zaglosowalem na wszystkie oprocz sims historie z zycia wziete i sims historie z zycia zwierzat xDDDDD

blakistoni 07.09.2008 15:29

Wg.mnie najlepsze są 4 pory roku,bo dochodzi dużo nowych interakcji,są pory roku itp. ;)
Ale Osiedlowe życie też jest super,ponieważ jest agia,nowe interakcje,bloki...ale zaglosowałam na 4PR ,bo OŻ wyszło później niż oddałam głos..

ailuj 18.09.2008 21:45

a młodzieżowy styl jest fajny??

xan029 28.09.2008 13:27

mam wszystkie części do pór roku, chce kupić jeszcze jedną - Osiedlowe Życie, Czas Wolny i Podróże którą najlepiej kupić i dlaczego?

Karniak97 02.10.2008 18:57

Cytat:

Napisał xan029 (Post 868628)
mam wszystkie części do pór roku, chce kupić jeszcze jedną - Osiedlowe Życie, Czas Wolny i Podróże którą najlepiej kupić i dlaczego?

Podróże, bo po peostu są najafajniejsze,

RockGirl 03.10.2008 10:40

Cytat:

Napisał xan029 (Post 868628)

Zobacz sobie trajler z Osiedlowe Zycie,Czas wolny albo Podroze i zdecyduj ktora ci sie bardziej podoba.

Wracajac do tematu, mi najbardziej podobaja sie the sims na studiach poniewasz to jest naj trudniejszy dodatek simsow, i fajnie jest tez z tego powodu ze do czegos dazysz.

konieczko774 14.10.2008 12:35

ja zaglosowalem na the sims swieta

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:41.