![]() |
Skoro Sahem nie mógł pojechać po Zestaw Świąteczny, Zestaw Świąteczny przyjedzie do Sahema :devil: Jednak sklepy internetowe to cud XXI wieku!
|
Dzisiaj kupiłam Zestaw Świąteczny! W MM w Czeladzi za 44,99. Gra jest dosyć fajna, zmartwił mnie tylko wygląd "czapki mikołajowej" dla kobitki... robiłam już wigilię, a kiedyś indziej zrobię sylwester.
Gra juest świetna, polecam! |
Jupiiiiiiiiiiii:-d
HEJJJJ!!! WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z MIASTA A Z CZYM??? Z THE SIMS 2 ZESTAW ŚWIĘTECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;P IDE WYBRÓBOWAĆ!!! :P
czy ktoś mi powie jakie są wymagania do tej gry? bo chyba będe musiała WYKASOWAĆ NŻ :( |
Gdybyś skasowała NŻ, a zainstalowała Zestaw Świąteczny, zaryzykowałabym stwierdzenie, że spadłaś ze schodów z dziesiątego piętra...
Zapewniam Cię - nie warto... |
Zimne ognie....
Mam The Sims 2 Swieta. Znalazłam choinke,renifery,petardy...ale na niektorych zdjeciach widzialm ze sa Zimne ognie... i szukam i znalezc nie moge!!!! pomozcie mi.. bardzo mi na tym zalezy gdzoe one sa?????????????????????????
|
Juhuuuuuu
Już mam po prostu wystarczy to zainstalować i to nie zajmuje wogule miejsca tylko dodaje te wszystkie rzeczy i święta do np, NŻ :P
Ide grać w The Sims 2 Zestaw Świąteczny :D :D :D papatki ;P |
Cytat:
Zobacz -> http://img413.imageshack.us/img413/9...neiden63sl.jpg Pozdrawiam. |
Kurna!
ile to kosztuje? Sorry bo nie jestem w temacie - ban-komp ;( Jakie sa plusy a jakie minusy?? |
Justa - wielkie dzieki :*
|
Cytat:
Cytat:
Plusy : Wg mnie. sa fajne swieteczne rzeczy. Fajerwerki,petardy,zimne ognie... Mikołaj przychodzi w Nowy Rok ;> Jest nowe danie : Ciasteczka Św. Mikołaja. Bałwany Choinki Skarpety Renifer jako ozdoba Kilka rzeczy na hallowen... Ubranie Sw. Mikołaja Ubrania dla Pani Mikołajowej ;> Minusy : Chyba tylko to ze nie ma sniegu... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:55. |