![]() |
Odp: One Dance - serial!
aj ja chcę juuż siódmy :D
|
Ten serial wymiata !
Taki wzruszający ;_; Już nie moge sie doczekać co będzie w 7 odcinku :D :> :) |
Z odcinka na odcinek jest coraz lepiej :D
Nie podoba mi się tylko to, że cały czas spadają na niego nieszczęścia, dosłownie cały jego świat runie pod nogami. Ale mam nadzieję, że jakoś urozmaicisz fabułę. Czekam na odcinek 7 !!! :D |
Kiedy będzie siódmy
|
To jest super.Kiedy siódmy???
|
Cześć. na forum wpadam dość często. Swego czasu byłam tu zalogowana, ale zapomniałam hasła i jakoś nie ciągnęło mnie, ażeby tu pisać. Możesz wierzyć lub nie, ale zarejestrowałam się na forum TS głównie z powodu, że musiałam napisać Ci co myślę o Twoim Videostory. Otóż jest wspaniałe, cudowne. Obejrzałam dziś wszystkie odcinki i jestem pod wrażeniem. A co więcej, jestem w stanie zaglądać tu po to, żeby dowiedzieć się kiedy będzie siódmy odcinek, który oczywiście natychmiast ocenię. Zyskałeś właśnie kolejną fankę.
Ściskam i życzę.. weny no! |
cześć.
Po długiej przerwie, chciałem stworzyć długo oczekiwany przez Was odcinek 7, ale trafiłem na wiele przeciwności losy. Po pierwsze (miałem nakręcone już jakieś 3/4 odcinka) byłem zmuszony do sformatowania komputera, co przyczyniło się do tego, że nie zachowała mi się ani jedna postać, żaden dom, a w dodatku odcinki które miałem zapisane na komputerze zniknęły. Chcąc za wszelką cenę stworzyć następny odcinek, wszedłem na YouTube, i obejrzeć ostatni odcinek, okazało się jednak że został on zablokowany. Przyznam szczerze, że sam już ledwo pamiętam co się tam działo. ps. Sam nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. |
Mikolay, proponuję zakwestionować roszczenie co do tego zablokowanego filmu. Wtedy ci go odblokują. :) Pozdrawiam.
|
Po długieeeeeeej przerwie nakręciłem i złożyłem
NARESZCIE - ODCINEK 7. część 1. - http://uk.youtube.com/watch?v=mm9Sl6oD5os część 2. - http://uk.youtube.com/watch?v=xPlXEiTQKfQ Mam nadzieję, że chce Wam się to jeszcze oglądać i w miarę pamiętacie o co chodziło. :) Jeśli nie to przypomnijcie sobie ostatni odcinek, który został już odblokowany na YouTube. Miłego oglądania, pozdrawiam. |
Dzięki za ten odcinek. Mam nadzieję, że kolejny ujrzymy już niedługo. :) Ile jeszcze przewidujesz odcinków?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:19. |