TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Czas Wolny - Masz pytanie - zadaje je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40680)

ultraviolence 03.10.2008 20:22

Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!

Po prostu zyskujesz możliwość dalszego rozwijania swojego hobby - w tym wypadku kulinariów. W Kuchni Zuzi bodajże możesz także zapisać się na konkurs kulinarny :)

zelkam 13.10.2008 14:01

A czy jeśli się przyłączy cygankę do rodziny, ona będzie miala lampę dżina?

Kaska117 16.10.2008 14:15

Pomocy!! Właśnie pożyczyłam od koleżanki orginalne CW i zapomniałam napisać sobie kod (ten któty jest z tyłu instrukcji). Jeśli znacie to napiszcie, prosze.
EDIT: Nie moge pożyczyć instrukcji, bo simsy mi pożyczyła tydzień temu, a teraz gdzieś wyjechała.

Pozdrowionka Kaska117

Vanitas 16.10.2008 14:18

Jeśli pożyczyłaś od koleżanki to pożycz też instrukcję. Na forum raczej nikt Ci nie pomorze.

Kolorowo 16.10.2008 14:42

Podawanie nie jest tu jak by legalne czytałaś regulamin

Jak ktos poda to dostanie bana

zelkam 16.10.2008 18:42

Jak się będzie długo prosić o kod to też można bana dostać. Ale lepiej nie gadać o tym (ciiiii....) bo na tym forum to raczej temat tabu. (według mnie). Najlepiej poczekaj na koleżnakę, lub zainwestuj w własne CW. A może ktoś inny ma jeszcze CW?

Beep 11.11.2008 15:50

Od czego zależy dostępność opcji wzięcia udziału w zawodach komputerowych? U mnie u niektórych simów ta opcja jest,a u niektórych po prostu nie ma, i wydaje mi się to trochę dziwne. Maksymalny entuzjazm wobec gier też nic nie daje.
Ile te zawody trwają? Jak raz wzięłam w nich udział to trwały ze 2 doby, aż w końcu musiałam je przerwać.

zelkam 11.11.2008 16:09

U mnie trwają ok. 3 h.
Zależy to chyba od punktów logiki, tak samo ja w konkursie kulinarnym od gotowania.

Madzia123 11.11.2008 17:02

Cytat:

Napisał Beep (Post 892904)
Od czego zależy dostępność opcji wzięcia udziału w zawodach komputerowych? U mnie u niektórych simów ta opcja jest,a u niektórych po prostu nie ma, i wydaje mi się to trochę dziwne. Maksymalny entuzjazm wobec gier też nic nie daje.
Ile te zawody trwają? Jak raz wzięłam w nich udział to trwały ze 2 doby, aż w końcu musiałam je przerwać.

trzeba miec maxisowy komputer

chyba żle napisałam:P

Beep 11.11.2008 17:47

Zauważyłam, że na ściąganych z internetu komputerach nie ma kilku opcji, ale akurat tej nie ma również na maxisowym.

zelkam - logikę też mam na maksa, a zawody trwają i trwają...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:28.