![]() |
Odp: Jakie kariery chcielibyście w simsach??
W normalnych żeby były wszystkie...piosenkarka, akktorka, tlumaczka, stewardessa, kolejarz, smieciarz, strazak, roznaszacy gazety, poczte, hostessy, i o ho ho duzio
|
Nikt nie wspomniał o karierze z działu TURYSTYKA.
Mogłyby być to etapy: stażysta w biurze podróży, rezydent, przewodnik, pilot wycieczek, stewardessa, agent w biurze podróży, właściciel małej agencji biura podróży, właścieciel renomowanego biura podróży (organizator wycieczek), właściciel lini lotniczych itp. Kolejność trochę przypadkowa. Branża bardzo ciekawa a opcji można dodać jeszcze kilka. |
Anty Terrorysta :)
A tak na poważnie to Budowlaniec xd |
kariera? hmm... ogólnie wystarczy mi to co jest w simsach, szczerze mówiąc jeszcze nie wypróbowałam wszystkich karier :P
chętnie bym jednak zobaczyła karierę strażaka, tak jak Searle :) |
Tego czego brakuje jak dla mnie najbardziej w Simsach 2 to kariera gwiazdy a kierunki powinny być takie:
- Piosenkarka/Piosenkarz - Modelka/Model - Aktorka/Aktor - Sport i tu kolejne rozszerzenia: piłkarz, siatkarka itp - Tancerka/Tancerz to takie najogólniejsze ^^ a tak po za gwiazdą to Weterynarz :> oraz inne zawody, zajęcia związane z psami i kotami. |
Kariera taniec doszła w Czasie wolnym, podobnie jak coś na kształt kariery aktora.
Piosenkarza na upartego można upatrywać w karierze muzyka. @topic: dodałabym kilka brakujących karier z "jedynki" do "dwójki" i byłoby idealnie :) Ogólnie jednak taki zasób karier jaki jest obecnie mi odpowiada :) |
Fajnie by bylo, jakby zamiast sportowca byli plywacy, narciarze, pilkarze, itd. No i jeszcze kariera lotnika.
|
Eee może to dziwne, ale chciałabym karierę płatnego mordercy :D I jeszcze żeby Simowie mogli być listonoszami itp.
|
fajnie by było jagby dali karierę instruktora jazdy konnej:D
byłoby super gdyby też dali karierę tresera morskich zwierząt:D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |