![]() |
Odp: Czy warto kupic IKEA Akcesoria?
wiesz nie musisz kupować, możesz ściągnąć z neta
|
No dobra...
Rzeczywiscie ,kazdy ma inny gust!B) DiamondSasha,dzieki za propozycje sciagniecia z nety,ale wole tego nie robic! Niby za darmo ale nie mam nic co pomaga chronic przed wirusami komputerowymi (przez to nie moglam grac w simy jak nalezy,bo przerywalo:D) Meze na prawde zatrzymam kase na inny dodatek! Dzieki za pomoc! |
Jak dla mnie warto :) Meble są super. Jeśli brakuje komuś recolorów to podejrzewam, że już wkrótce pojawią się jakieś w sieci (jeśli już ich nie ma). Jednakże kolorystyka mebli w akcesoriach bazuje chyba na tych z życia. Np. taka komoda Malma (którą mam w mieszkaniu) wiele by straciła gdyby była niebieska czy czerwona... Także nie ma co narzekać. Nie wiem czemu ludzie nie lubią Rodzinnej Rozrywki, która jest świetna te pidżamy dziecięce i łóżka z "zamkowym" wezgłowiem... nie wyobrażam sobie bez nich gry. Już Młodzieżowy styl jest gorszy.
|
wogóle te dodatki stuff są nie za fajne (nie wszystkie ale większość)
|
|
Odp: The Sims 2 Ikea Stuff.
Mam, bardzo fajne, choć szkoda, że jak są takie pluszaki np.taka żaba lub hipopotam, to można je tylko oglądać na półce :/
|
Nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale... wstałem sobie przed wschodem słońca, bo obudził mnie ból brzucha... spojrzałem na zegarek... 5.00... "WTF!? Wstaję zwykle o 12.00! O_O". No nic, włączam komputer, a tu na gg... banerek reklamowy, ale coś ta żółto-niebieska kolorystyka znajoma! Wytężam wzrok i... lepiej sami spójrzcie. Dałem 5 screenów jeden pod drugim...
http://img295.imageshack.us/img295/7161/ikearo8.jpg Dopiero teraz się wzieli za reklamowanie? :P |
Mam ten dodatek i naprawdę są tam super meble, które spodobają się każdemu
|
Ten dodatek jest super ...
Chociaż jest trochę mało podłóg . |
Mi jakoś nie przypadł do gustu ale meble super!!!
jakby było więcej podłóg i dopasowane kolorystycznie meble by było lepiej :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:05. |