TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Iminashi 16.06.2008 10:08

Odp: Apartment Life, kolejny dodatek do gry!

Dzieki i przepraszam za moja niewiedze ;]

psujka 16.06.2008 19:24

http://thesims2.ea.com/about/ep8_index.php tu są foty

kubuss 20.06.2008 15:06

yeaaa premiera 8 dni po moich urodzinach, już wiem co sobie na urodziny kupię :P

Szczur 20.06.2008 23:30

Mam nadzieję, że Osiedlowe Życie zapewni nam skromne elementy "Własnego Biznesu". Jeżeli nie będzie można być właścicielem apartamentowca i ściągać czynsz to troszkę głupio będzie. ;P

Björk 21.06.2008 06:41

Kubuss - Yeah Premiera w Moje urodziny :D
Już wiem, co sobie za prezent kupię :D
A już strasznie zachorowalam na Osiedlowe Życie... Jakie piękne budowle będzie można robić... Niecierpię dodatków z neta, a zawsze mi brakowało sufitu, kaloryferów, spiralnych schodów... Z tego co pokazują na zdjęciach będzie naprawdę superwypasiony dodatek...

Szczur 21.06.2008 08:36

Przypominam tylko, że akcesoria "Kuchnia i Łazienka", też wyglądały super na zdjęciach, a są do kitu. :P

STAR 21.06.2008 19:55

No dokładnie zgadzam się z przed mówcą. Tak się napaliłam na The Sims 2 Zwierzaki bo niby taki ' WOW ' , a tu klapa . Nie mogę się doczekać aż ten dodatek wyjdzie , ale nigdy nie wiadomo jak to będzie wyglądało . Ale przyznam się że chciałam aby oddzielnie wyszedł dodatek ' MAGIA ' ale cóż jest jak jest. ;]

Pozdrawiam . ;******

Kroffka 23.06.2008 17:51

Naprawde może być cool :]

Miau 28.06.2008 06:14

Nie zależnie od niczego kupię ten dodatek, po prostu kupuję wszystkie dodatki(oprócz mini-dodatków). A uważam, że dzięki magii Osiedlowe Życie będzie na drugim miejscu(zaraz po Zwierzakach).

@2x up A czego do jasnej choroby się spodziewałaś po Zwierzakach? Jak sama nazwa wskazuje, to miały być Zwierzaki, jeśli się nie podobało, to po co kupiłaś ten dodatek? Jak dla mnie The Sims 2 Zwierzaki to był najlepszy dodatek do TS2.

Szczur 28.06.2008 08:58

Apartament Life, bez tych dodatkowych "smaczków", jak magia byłoby moim zdaniem z dużym prawdopodobieństwem: kiepskie. Jakoś tak jakby nie wniosło nic poza mieszkaniem na kupie, to nie byłoby ciekawie, ale jak na razie to zmieniłem zdanie co do Osiedlowego Życia, kiedy posłuchałem zapowiedzi. Ale to są na razie tylko piękne opowiadania twórców gry. :P

Moim zdaniem Zwierzaki to kiepski dodatek. Liczyłem na dużo więcej. I tu nie chodzi o to, że "przecież wiadomo, że będą zwierzaki, więc po co kupujesz". Każdy temat można podjąć inaczej. TS1 Zwierzaki, było moim zdaniem genialne. TS2 Zwierzaki do pięt mu nie dorasta. Przede wszystkim, sterowanie zwierzakami jest trudne i uciążliwe. Kiedy mam więcej zwierząt w domu, to nie mam co liczyć na rozwijanie kariery i umiejętności Simów. Zwierzaki absorbują cały ich czas. Przez pierwsze minuty gry, kiedy głównie Zwierzaki człowieka interesują to nie przeszkadza, ale kiedy staną się one rutyną i chciałoby się, aby były zwykłą częścią rodziny, a nie jej oczkiem w głowie, jest kiepsko.
Wybór mebelków i obrazów nawiązujących do zwierząt jest duży, ale ilość przedmiotów samych w sobie przeznaczonych dla zwierząt jest niezadowalająca jak dla mnie. Liczyłbym na tak... trzy strony akcesoriów dla zwierząt minimum. Jest 1,5.
Zwierzaki lubię za: jedną figurkę kotka, wilkołaki, dobre animacje zwierząt i to, że mi teraz pod domem latają bezpańskie zwierzęta. To troszkę za mało.
Wiem, oczywiście że tobie dalej będzie się ten dodatek podobał najbardziej(i pocóż to zmieniać, jeżeli ktoś ma radość to po co to zmieniać). Mi nie podoba się to co napisałem wyżej.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28.