![]() |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
Hej!Mam jeszcze jadna propozycje...
Zycie wedlug romansu...nowe romantyczne opcje,nowe pocalunki i przytulanki:P To bylo fajne! |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
Nom, fajne by bylo :D Ale niestety juz wiecej dodatkow do sims 2 nie bedzie... czytalam w gazecie...
|
A ja slyszalam ,a raczej czytalam w internecie,ze beda 2 akcesoria!
Hermione: Super pomysl! |
Ja też tak słyszałem. Hermione dobry pomysł.
|
Nie wyjdą już nowe dodatki ani mini-dodatki z serii "Akcesoria". Informacje potwierdzone. ;)
|
Nawet na pasku juz nie ma miesjca jak sie włącza gre chyba ze nie oficjalne jakies tak jak sims na swięta czy Walentynki
|
Ja bardzo bym chciała akcesoria dla małych dzieci i niemowląt, szkoda, że już nie będzie żadnych nowych akcesoriów. Niektóre były nawet niezłe.
|
Cytat:
ludzie, zastanowcie sie troche nad tym, co piszecie... |
Odp: Wymarzone dodatki
Ja bym chciała Hallowenowe, Wielkanocne i Jakiś gdzie by było więcej zwierząt:)
|
Odp: Wymarzone dodatki
Diamond, Twoje życzenie może się ziścić :D W necie jest do ściągnięcia parę nieoficjalnych dodatków do Simsów, typu Zestaw Kibica. Między innymi jest też dodatek na Halloween i Wielkanoc. Podałabym Ci gotowe strony, ale niestety nie pamiętam, gdzie to widziałam. Wpisz w Google: The Sims 2 Easter/Halloween Pack. może uda Ci się to wyszperać :)
Znalazłam! http://www.simfantastic2.com/easterpack/download.htm <-- tutaj masz dodatek wielkanocny, wystarczy wybrać tylko język i się ściąga. http://www.simfantastic2.com/hald.htm <-- A tutaj to samo, tyle, że na Halloween. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |