![]() |
Odp: Z kodami czy bez?
u mnie działa tylko jeden kod więc raczej gram bez
|
Często też używam boolpropy (allow45, testingCheats, constrainfloor) a i unlockcareerrewardsa nie używam bo nocne życie nie działa :x ale boolprop umie wszystko xd
|
Ja je używam,bo jak zapraknie kasy to co wtedy zrobisz.? Lepiej jest... według mnie ;)
|
Gram tylko kodami na kasę :)
|
Ja na samym początku grałam bez kodów a potem bratowa powiedziała mi o kodzie na kasę i teraz jestem już od niego uzależniona. Staram się, grać bez używania kodów na kasę ale, jest to ciężkie.
|
Ja używam tylko kodu MaxMotives,ale nie zawsze.
|
Różnie, mam jedną rodzinkę, w której motherlode nie uzywam, a boolpropem tylko podwyższam potrzeby, gdy trzeba ;) Kachingów pare użyłam, a co mi tam.
|
Ja używałam TestingCheatsEnabled True, BuyDeBug i MotherLode ale ostatnio mi to gre psuło więc użuwam tylko motherlode kachingów jeszcze nigdy ;)
|
Ja motherlode używam bardzo rzadko. Prawie zawsze wpisuję boolProp testingCheatsEnabled true do regulowania potrzeb, ale ostatnio się od tego odzyczajam :) Gra bez tego kodu jest dużo ciekawsza - więcej przyjemności sprawia patrzenie, jak simy zarabiają fortunę, niż wstukanie dziesięciu literek :D Bardzo często korzystam z moveObjects i innych, przydatnych do budowania kodów :D
|
Dokładnie. Co to za satysfakcja użyć kodu? Posiadanie jakiegoś wypas domu, dużej rodziny, platynowych aspiracji bez kodów - to jest bezcenne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:59. |