![]() |
Odp: The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody
Tak, ci którzy nie mają zwierzaków mogą mieć pieska w tej zagrodzie, ale zdaje się że niestety nie mogą mieć chowańca.
|
Cytat:
|
No dokładnie dlatego nie wiem po co cała ta dyskusja ;p
Po prostu niektóre rozszerzenia z dodatków wymagają tych wcześniejszych. Ale powinniśmy tu rozmawiać o RiO a nie o OŻ... |
Wpadłam na szatańską myśl :D
EA zrobiła dobrze graczom wydając RiO jako ostatnie akcesoria do 2 i sprawiając, że można z nich uruchamiać grę. Bo pomyślcie - jeżeli można by było z OŻ to jak popsuje się płyta - musicie kupić nową za 80 zł., a jak się popsuje RiO to tylko 30 zł. Ale biznes i tak kwitnie :D Ot taka poranna myśl mnie naszła... |
Fakt ale gdyby gra uruchamiała się z OŻ nie trzeba by było kupować RiO tylko sobie od kogoś pożyczyć i dalej uruchamiać z OŻ ;p
|
Cytat:
No i pozatym, jak nie masz OŻ, to wydajesz 30 na RiO a OŻ pożyczasz :) Same plusy ;) |
to robisz kopię zapasową płyty i oile to mozliwe przy takich zabezpieczeniach jak Maxis. Nawet kiedy kupujesz Windowsa to zaleca się robienie kopii zapasowej do własnego użytku w razie uszkodzenia płyty.
|
Może mi ktoś napisać ile to zajmuje miejsca?
|
U mnie zajmuje 613 MB
|
Rozmiary są różne - zależy ile masz łącznie dodatków i wersji językowych. Ja mam RiO 540 MB.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:46. |