TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Światowe życie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46967)

Gio 14.10.2008 12:20

Odp: Światowe życie

Przepraszam że tak długo nie dawał swojego komenta za ten i poprzedni odcinek, ale zupełnie jakies Twoje FS uciekło mojej uwadze ;) Rozwalił mnie tytuł odc.6, ale był on dnem tekstowo, w borównaniu do siódmego. Naprawdę zasoczyłaś mnie tym ostanim odcinkiem. Tylko pogratulować. Tak ładnie wymieniałaś te wszystkie potrawy, tak ładnie opisała jej suknię, ach i och :) No cóż. Ocenię tak jak poprzednim raze.
A. Względem innych FS- to by było zgdzieś już 3.5/10!!!!
B. Porównując ten ostarni odcinek do poprzednich to jestem ci wstanie dać 8/10 :)

Reasumując śrenią, to wychodzi 5.75. Jesteś już w drugiej połowie do sukcesu :) Gdyby wszystie odcinki były takie jak ten sukces, nawet dałoby się to czytać i wyciągać coś z tekstu. Jednyne co jeszcze mi sie nie podoba to:
-Zbyt duża liczba zdjęć
- Szał imion- już się w nich pogubiłem :P

.Elle 17.10.2008 17:22

Dziękuję wszystkim serdecznie za opinie. Atlantis imion jest kilka zaledwie :) Sandra, Jakub, Jan, Basia i Kasia. Sześć :) Następny odcinek wkrótce.

Pluszowy_plemnikk 18.10.2008 23:14

Jezu. to było super. szczególnie 1 odcinek. A poza tym kocham ten wazon!

psujka 19.10.2008 12:48

siódmy odcinek jest zdecydowanie lepszy od poprednich, ale to jszcze nie to...
Liczy że ósmy będzie jeszcze ciekawszy :P

Adamsims 19.10.2008 14:06

co raz lepsze jest to fs może to dziwne ale mi się to podoba nie wiem dlaczego ?
Najlepszy z wszystkich twoich odcinków 7/10 - za ten odcinek.

Gio 21.10.2008 12:18

Ej? Kiedy kolejny odcinek?! bardzo ciekawi mnie co się stanie dalej.... :( Mam nadzieję, że Twoja wena nadal trwa i ani na chwile nie przygasa! :) A co do kici panterki coś tam :D Po pierwsze, nikt nawet nie zauważył, jak ciebie nie było :) Po drugie widać, że mast wyrafinowany gust :D

troika 26.10.2008 21:37

.Elle

Moge dostać bana ale powiem ci to wprost. Należysz do tych, którzy nie mogą się pogodzić że ich fotostory to totalna porażka. Myślisz, że życie jest jak bajka - wszystko dobrze i pięknie, wszystko po twojej myśli. Twoja to same pozytywki - jawna dyskryminacja. Jesteś poprostu bezczelna jeśli chodzi o krytykę. Krytyka to część naszego życia - wprawdzie prawie, że zerowa ale bardzo ważna. Poza tym myślisz, że życie przleci ci pięknie i wesoło. Jak dojrzejesz będziesz wiedziała co to "życie". Co do fs: powiem krótko: O Jezus Maryja :O Ortografia się kłania... Nie zdzwię się jeśli z dyktand masz same pałki.

Panna Lawenda 27.10.2008 14:31

Cytat:

Napisał pucybut (Post 884766)
Nie zdzwię się jeśli z dyktand masz same pałki.

Chyba szóstki chciałaś/eś powiedzieć! Myślisz, że w 4/5 klasie zwracają na to uwagę? Niektóre szkoły w ogóle nie mają dyktand

troika 27.10.2008 15:50

Cytat:

Napisał Dyskotekowa Imprezowiczka (Post 884901)
Chyba szóstki chciałaś/eś powiedzieć! Myślisz, że w 4/5 klasie zwracają na to uwagę? Niektóre szkoły w ogóle nie mają dyktand

Jeżeli już to chciałeś <- jestem chłopakiem. ;) Helloł

.Elle 27.10.2008 16:14

Cytat:

Napisał pucybut (Post 884766)
.Elle

Moge dostać bana ale powiem ci to wprost. Należysz do tych, którzy nie mogą się pogodzić że ich fotostory to totalna porażka. Myślisz, że życie jest jak bajka - wszystko dobrze i pięknie, wszystko po twojej myśli. Twoja to same pozytywki - jawna dyskryminacja. Jesteś poprostu bezczelna jeśli chodzi o krytykę. Krytyka to część naszego życia - wprawdzie prawie, że zerowa ale bardzo ważna. Poza tym myślisz, że życie przleci ci pięknie i wesoło. Jak dojrzejesz będziesz wiedziała co to "życie". Co do fs: powiem krótko: O Jezus Maryja :O Ortografia się kłania... Nie zdzwię się jeśli z dyktand masz same pałki.

Dyktanda miałam może w pierwszej-trzeciej klasie. Nie, moje życie nie jest zbyt wesołe i przyjemne. Mów lepiej o moim FS a nie o życiu, o którym nie wiesz nic. Wiem, że to FS to totalna porażka, ale zawsze kończę to co zaczynam.

Następny odcinek wkrótce :)! Buziaczki :* :* :*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:51.