![]() |
Odp: Madame Crazy models
Alice - ładna i nienagannie wykreowana karnacja . Kolejna simka z " charakterem " . :)
|
Dziękuję,
cieszę się, że zaliczacie ją do tych ''lepszych''. Odnioslam takie wrazenie, wnioskując z treści komenatrzy. Może macie jakiś pomysł, na nową simkę, bo głowę to ja mam od wczroaj pustą. ;/ |
Allice jest bardzo ładna, twarz ma idealne proporcje. Uwagę przykuwa przepiękne spojrzenie, bardzo realistyczne i zmysłowe. Udało ci się wykreować świetną osobowość.
Ja chętnie zobaczyłabym tutaj jakąś bardziej orientalną simkę ^^ To podniosłoby trochę poprzeczkę i pomogło ci udoskonalić twój warsztat i umiejętności ;) |
oh! przepiękna! nic dodać, nic ująć...
|
Witaj!
Mnie też Alice przypadła do gustu. :) Moim skromnym zdaniem to najlepsza z Twoich simek. :) Pozdrawiam! |
Och, jakaż to piękność zawitała na moim monitorze? ;)
Simka jest przepiękna, nic dodać, nic ująć :) Daję 10, ale jeszcze muszę Cię trochę ponachwalać. Może słabo się znam na ogólnym tworzeniu simów, myślę, że Twoje spokojnie mogą zająć pierwsze miejsce w rankingu :D |
Aż mi gęba opadła.
Ja pierwsze miejsce? Niemozliwe...tyle tu wykonawcow pieknosci, a ja? Wielkie dzięki, aż się rozczuliłam :) Już dzisiaj będzie nowa simka, bo już jest zrobiona. |
Post pod postem, ale cóż tam.
Paula [IMG]http://i44.************/nbqb95.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.************/deo9dc.jpg[/IMG] |
Paula - wygląda bardzo ładnie . Fryzura świetnie jej pasuje i dodatkowo uwydatnia twarz , a w szczególności piękną linię brwi . Ładny , subtelny makijaż . ;)
|
Jest piękna, zwłaszcza, że mamy prawie takie same fryzury :D Mogę wiedzieć skąd są włosy i brwi?
Wszystkie Twoje simki są niezwykle urocze, wspomnę tylko jeszcze prace figi. Wszystkie jej simki są do siebie podobne, takie delikatne i eleganckie. Ty potrafisz zrobić coś mocniejszego i w gruncie rzeczy zupełnie odmiennego od poprzedniej pracy. Za to właśnie Cię cenię jako "wykonawczynię stylu". |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:04. |