![]() |
Odp: Nowi moderatorzy.
Heh, nie będę orginalna, ale gratulacje : )
|
Opóznione gratulacje :D
|
Witam mam pewne marzenie.
Chciałbym być moderatorem forum , lubię pisać , staram się być miły dla ludzi. a marzenia trzeba kiedyś spełniać. :(:( to marzenie pewnie nigdy się nie spełni ;( ;(. |
trzeba czekac na nabor, ale poki co zadnego nie planujemy.
|
No to cóż tylko płacz.
marzenia nigdy się nie spełnią , ja poprostu nie mam szczęścia :(:(:(:(:(:( szkoda , ale dzięki za odpowiedź :(:(:(:( |
@up.
Administracja sama wybiera osoby nadające się do tego. Jeśli było by "Piszcie swoje zgłoszenia na Modów na PW." To nie spali by tylko czytali PM-y. Dlatego na forum nie ma, (przynajmniej ja nie widzę) "podań" |
załóż swoje własne forum
Liv edit: na którym będziesz adminem :) A co tam taki marny mod w porównaniu do admina! :D |
jak on zostanie modem to to forum upadnie.
|
Ale nie zostanie.
Przynajmniej dopóki ja jestem w moderce. Poza tym, raczej nie bierzemy userów z kilkoma warnami na koncie :P |
Moderatorem (jeśli kiedyś dojdzie do takowych wyborów) powinien zostać ktoś, kto nie tylko umie rozmawiać z ludźmi i jest miły (ja też to potrafię, choć poza forum jestem wredną jędzą :D) ale ktoś, kto doskonale zna regulamin i przede wszystkim go przestrzega. Nie sztuką jest zostać modem a mieć na koncie bany i (lub) ostrzeżenia. Także wybacz !Cubeck! jeśli chciałeś zostać ów modem, to trzeba było najpierw przeczytać reulamin
(sory za powtórzenia) Trzeba też być na bieżąco z forum (niekoniecznie przez pisanie 20 postów na dzień) i mieć sporo wolnego czasu w zanadrzu - dop. Liv |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:40. |