![]() |
Odp: Które akcesoria są najlepsze?
Tak właśnie, "Na święta" górą. Kiedyś EA wydało paczkę ZESTAW ŚWIĄTECZNY, ale dość szybko wycofali, lecz ten pack ponownie powrócił, z nowymi dodatkami. Mam go, nowe interakcje to m. in. zimne ognie (czasami się zdarza, że Simowi nie wypalą i wtedy wybuchają, a Sim ma podarte ciuchy i cały osmolony), nowa postać - Święty Mikołaj... na drugim miejscu postawiłbym TS2:SiE, bo dodaje też parę ładnych przedmiotów, ale interakcji zero...
Pozdrawiam. |
Ale ja Szyk i elegancje i Na Święta MAM. Nie mam tylko trzech jeszcze chce jakieś 4 opinię i wtedy się zdecyduję. Pomóżcie.
|
Odp: Młodzieżowy styl czy moda H&M
Hm...Kup dwa :] Jesli nie masz kasy na dwa no to raczej Moda z H&m-mozna robić fajne pokazy mody :D
|
Według mnie Młoodzieżowy Styl ..
|
Polecam Młodzieżowy Styl bo b.fajne dodatki dla nastolatków.
|
Akcesoria.
Mam pytanie xP Czy w akcesoriach są tylko nowe ciuchy,fryzury,obiekty itp.
Czy są jakieś nowe opcje? |
Odp: Akcesoria.
To zależy w których. Moim zdaniem najwięcej nowych opcji zawiera zestaw świąteczny, są różne fajerwerki przychodzi mikołaj itp... W szyku i elegancji można wrzucać mydło do fontanny xD Reszty to nie wiem. ;-)
|
z mydłem w fontannie to nie tylko w szyku i elegancji, ja nie mam tego dodatku, za to mam sześć innych i też mam tą opcję
|
Niektóre akcesoria dodają np. chemię i inne opcje, które weszły w innych dodatkach, których nie masz, np. chemia dochodzi w szyku i elegancji
|
Wg mnie Impreza, chyba że częściej grasz nastolatkami, ale na mniej młodzieżowy styl nie wywarł wrażenia, ja jestem za imperezą :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:33. |